Våra tjänster

Starkare varumärke, fler leads och ökad close rate

Behöver du få igång din digitala marknadsföring eller är du trött på att hantera flera byråkontakter? Då har du hamnat rätt. Vi är både en digital byrå och strategisk partner som hjälpt över 100 tillväxtföretag sedan 2013.

Öka din synlighet och försäljning online

Vi är en digitalbyrå som hjälper företag att marknadsföra sig på internet. Detta kan inkludera saker som att, skapa innehåll till er hemsida, annonsera online, SEO-optimera er hemsida, utveckla en strategi för sociala medier, analysera data och mäta resultaten av marknadsföringsinsatserna. Vårt mål är alltid att öka synlighet och försäljning för ert företag genom att nå ut till rätt målgrupp i rätt kanaler.

Digital marknadsföring tjänster

Digital strategi för starkare varumärke, fler leads och ökad close rate

Som kund till oss på Business Reflex får du ett dedikerat marknadsföringsteam med en senior strateg som er primära kontaktperson. Tillsammans arbetar vi operativt med att bygga ert varumärke digitalt, generera leads och öka er close rate. För att nå våra mål arbetar vi mot en gemensam digital strategi med tydligt uppsatta KPI:er som vi kontinuerligt utvärderar för bästa resultat.

En digital marknadsmaskin med CRM, marketing automation och annonskanaler

Vi kommer att koppla ihop en digital “marknadsmaskin” optimerad efter dina förutsättningar och behov. I den ingår bl.a. uppsättning av analysverktyg, marketing automation och CRM samt företagssidor på olika annonskanaler som Google, LinkedIn, Facebook, Instagram och YouTube.

Vi är certifierade partners till Hubspot och Sharpspring men vi jobbar lika bra i ert befintliga CRM och MA-system.

Digital marknadsföringsbyrå verktyg
Content marketing

Engagerande content till din målgrupp

Vi hjälper dig att producera engagerande innehåll i form av bloggar, sociala inlägg, guider, webinars, podcasts och mycket mer. Det hjälper till att öka synligheten i sökmotorer, engagera målgruppen, generera leads, positionera företaget som en expert och skapa ett starkt varumärke. Annonseringen skräddarsys efter er målgrupp och optimeras för att skapa rätt affärer för er.

Aldrig mer flera byråer!

Att anlita en digital marknadsföringsbyrå som helhetspartner innebär att du som företag får tillgång till ett brett utbud av tjänster från en enda leverantör. Detta är oftast en mer kostnadseffektiv lösning eftersom det minskar antalet avtal som ska hanteras och leder oftast till en mer samordnad strategi. Vi erbjuder en hög grad av flexibilitet och kan anpassa våra tjänster till ert specifika behov.

Allt det här ingår:

Digital annonsering används för att leverera ert budskap till rätt personer – er målgrupp. Läs mer om digital annonsering

CRM är en verksamhetsstrategi för bättre omsättning, ökad lönsamhet och kundlojalitet. Läs mer om CRM

Producera personliga och relevanta kampanjer i stor skala.
Läs mer om Marketing Automation

Emailutskick är en billig och effektiv kommunikationskanal.
Läs mer om e-postmarknadsföring

Vi levererar kvalitet och användarcentrerad grafisk design som ger resultat. Läs mer om UX och Grafisk design

När du samarbetar med oss får du inte bara en dedikerad marknadschef – du får ett helt team.
Läs mer om hur vi driver din marknadsföring

För att nå fram till din målgrupp måste du kommunicera rätt.
Läs mer om copywriting

För att bygga ditt varumärke behöver du synas och vara relevant för din målgrupp. Läs mer om content marketing

Vi förvaltar och optimerar din hemsida för konvertering.
Läs mer hur vi kan få er webb att skapa affärer

För att dina kunder ska kunna upptäcka er fantastiska produkt behöver de kunna hitta er. Läs mer hur vi kan hjälpa er med SEO

digitalbyrå case

En ny webb eller en video för bättre konvertering?

För att lyckas med sin digitala marknadsföring och försäljning behöver man se över alla sina kanaler. Ibland behöver hemsidan optimeras så att era kunder hittar er och ibland behövs kanske en video för att hjälpa dem att förstå er produkt. Vi hjälper er med det!

Bakom varje team finns experter inom bl.a. videoproduktion, SEO, webbutveckling och grafisk formgivning. Vi bygger bara webbsidor som du själv kan administrera och utveckla, utan erfarenhet av kodning.

Några härliga kunder vi arbetar med

UHT kund
Meetric
Marknadsföring Kund
Prover
Portsgroup
SPCE
BergmanLabora Kund

2 jun 2022

Strategi- och genomförande i toppklass

Innehållsskapande, Inbound Marketing, CRM-implementering, Customer Success, bygga varumärke, videoproduktion

Business Reflex är mycket duktiga och kreativa och har hjälpt oss med strategi och implementering av våra kanaler (leadsgenerering, försäljning, Inbound Marketing etc.). Jag kan starkt rekommendera att arbeta med Business Reflex.

Erik Wallin

Erik Wallin
Idun Real Estate Solutions

2 jun 2022

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite

Vill du skapa digital tillväxt med effektiv försäljning?

Vår passion är att hjälpa B2B-företag växa med rätt affärer. Kontakta oss så går vi igenom hur er transformationsresa kan se ut – helt kostnadsfritt!

Vi gör business på reflex

Vi på Business Reflex är experter på digital marknadsföring och har hjälpt B2B-bolag att expandera och nå sina mål sedan 2013. Hoppas ni gillar samarbete, nyfikenhet och värdefokus, det gör vi!

Louise Nordström

Digital strateg

Jessica Sandberg

Copywriter

Mathias Söder

SEO specialist

Pernilla Lundberg

UX-designer

Martin Dahlberg

Webbstrateg