Karriär

En ärlig och självstyrande organisation

I ärlighetens namn är det du som känner dig själv bäst! För att ge dig de bästa förutsättningarna för att må bra och trivas i din yrkesroll är du med och formar din egen vardag. Självklart med stöd av dina härliga kollegor.

Vi är inte som andra byråer

“Det säger väl alla”, tänker du. Men vi har anammat en struktur som främjar dynamik, flexibilitet och välgrundade beslut. Det är en häftig känsla som anställd att veta att man har möjlighet att påverka. Din röst är viktig!

Samarbete

Alla är ledare!

Du läste rätt, här är alla ledare! Vi leder varandra och det är upp till oss att prioritera det som är viktigast. Till stöd har vi tydliga processer för hur du som anställd kan driva din utveckling framåt, både i din yrkesroll och på ett mer personligt plan. Vi har b.la. coachingsamtal med Jessica Eidemo som ger oss verktyg för att hjälpa varandra att hålla vår passion till arbetet levande och bidra till vår personliga utveckling.

Du är den du är, även på jobbet.

Vi på Business Reflex värdesätter en transparent, mänsklig och ärlig kultur och vi samlas kring det faktum att vi vill göra riktigt bra saker, både för våra kunder för oss själva som företag. En viktig del i det här är att du som jobbar här ska känna att du kan vara dig själv till hundra procent och inte behöva gå in i en jobbroll så fort du kliver över tröskeln till kontoret eller hoppar in i Google Meet.

Karriär marknadsföring

Flexibilitet

Arbeta var som helst i hela världen. Vi har kontor vid Slussen men det är helt fritt att anpassa arbetsplatsen efter dina behov.

Friskvårdsbidrag

Vi värnar om våra kollegors hälsa och har tillgång till 5000 kr i friskvårdsbidrag varje år.

Euro Accident

Om du blir sjuk så har vi en förmånlig försäkring via Euro Accident som innefattar specialistvård, samtalsstöd och liknande.

Kompetensutveckling

Vi avsätter tid för kompetensutveckling så att du ska känna att du utvecklas i din roll och det du tycker är roligast.

Karriär marknadsföring

”Vi är bäst på samarbete och det är aldrig några problem att hitta kollegor som ställer upp”

Just nu har vi tyvärr inga lediga tjänster.