Podcast

Sälj- & Marknadspodden

Anders Hermansson och Lars Dahlberg från Business Reflex träffar inspirerande personer inom digital marknadsföring och försäljning och pratar om de senaste trenderna och framgångssagorna.

Lyssna här eller på Google Podcast, Spotify eller Apple Podcast.

Sälj och Marknadspodden
Sälj och Marknadspodden
 • Podd #218 – AI-revolutionen inom Försäljning och Marknadsföring

  Vi utforskar AI:s inflytande på den digitala B2B-köparen, tillsammans med AI-experten Sondre Kristoffersen från Simplifai. Hur ser egentligen framtidens försäljning och marknadsföring ut?

 • Podd #217 – Framtiden med AI: Utmaningar, Möjligheter och Etik

  Vi utforskar AI-världen med Sofia Hassan, Head of AI på Ericsson. Vilka etiska utmaningar medför teknologin och hur påverkas egentligen produktiviteten?

 • Podd #216 – Maximera AI-potentialen med low-code, no-code verktyg

  Utforska AI med Patrick Couch! I detta poddavsnitt får du tips på hur du maximerar AI-potentialen med enkla verktyg som inte kräver kodkunskaper.

 • Podd #215 – Få ut mer effekt av företagets strategiarbete

  Enligt undersökningar har många företag stora utmaningar med att implementera sina strategier i verksamheten. I det här avsnittet får du ta del av dessa undersökningar och konkreta tips på modeller och system som kan minska utmaningarna.

 • Jonas Pertoft
  Jonas Pertoft

  Podd #214 – Maximera din PR-effekt med Jonas Pertoft

  I avsnitt 214 av Sälj- & Marknadspodden pratar vi PR! Branschexperten Jonas Pertoft förklarar PR:s avgörande roll i dagens medielandskap, samt hur du drar nytta av denna kraftfulla kommunikationsmetod.

 • Anders Ångström
  Anders Ångström

  Podd #213 – Förstå köpresan inom B2B

  Vi intervjuar B2B-experten Anders Ångström och diskuterar den moderna köpresan. Lyssna för konkreta tips på hur du utvecklar din B2B-affär!

 • Podd #212 – Målstyrning med OKR

  Vi gästas av Patrik von Bergen, expert på målstyrning med OKR, en metod som ursprungligen kommer från Intel och som nu används av framgångsrika företag som Google.

 • Sälj och Marknadspodden
  Sälj och Marknadspodden

  Podd #211 – TAM SAM SOM

  Att nå sin adresserbara marknad kan vara en utmaning, inte minst i tuffa tider! I podd 211 går vi igenom några av de vanligaste misstagen. Varför blir det såhär, och hur skapar du demand?

 • Sälj och Marknadspodden
  Sälj och Marknadspodden

  Podd #210 – Från Start up till Ramp up till Scale up

  När bolag växer går de vanligtvis igenom tre utvecklingsfaser. Detta är ämnet för avsnitt 210 av podden! Lär dig mer om faserna, och hur du navigerar rätt!

 • Podd #209 – Copywriting som driver affärer

  Få dina texter att bli till pengar! Mattias Åkerberg, copywriter och författare av Copyboken berättar hur du får dina texter att arbeta för dig.