Sharpspring SVERIGE

Sharpspring/Constant Contact Sverige
– experter med lokal support.

Vi är en Platinum-certifierad SharpSpring-partner som kan hjälpa er
med Sharpspring CRM och Marketing Automation.

Systemet som får ihop marknad och sälj

Sharpspring är ett molnbaserat system som innehåller både marketing automation och CRM. Det innebär att marknadsförare och säljare jobbar i samma system vilket ger stora fördelar. De två funktionerna kan då dela information och samarbeta tätt under hela säljprocessen.

sharpspring sverige

Vilka är födelarna med Sharpspring/Constant contact?

Det som utmärker Sharpspring är funktionsrikedomen till ett förhållandevis lågt pris. Systemet innehåller väldigt många användbara funktioner som standard, vilka man i många andra system behöver köpa till Sharpspring är även enkelt att integrera med webben och andra system via tjänster som Zapier eller via Sharpsprings API.

För marknadsföraren

Som marknadsförare får man funktioner för emailutskick och inlägg i sociala media. Automatiska flöden gör smart marknadsföring enklare.

Eftersom systemet lagrar all aktivitet från både email och hemsidan, så kan marknadsföringen reagera på det kunderna gör och skicka anpassade budskap.

Det ger ett effektivt sätt att generera leads och bygga varumärke.

För säljaren

Säljarna får ett verktyg där man hanterar hela säljprocessen. De får dessutom information om alla digitala aktiviteter kunderna gör.

Några små, men bra, funktioner som gör stor skillnad är:

 • Notiser när en kund kommer tillbaka till hemsidan.
 • Smarta mail där man ser om kunden öppnat eller inte öppnat ett mail.
 • Automatisk emailflöden som säljaren kan starta för att inte bli bortglömd om säljprocessen drar ut på tiden.

För säljchefen

Säljchefen får verktyg att strukturera och standardisera säljprocessen. Det ger stora fördelar i förbättringsarbete och den dagliga uppföljningen av säljarbetet.

Sharpspring kan automatiskt skapa aktiviteter till säljarna för varje steg i säljprocessen. Via smidiga rapporter kan säljchefen ha kontroll på säljarnas aktivitet och även kvalitet på hela säljpipeline.

Sharpspring partner i Sverige

Även om Sharpspring är en molntjänst så är det en fördel att ha en Sharpspring-partner i Sverige. Tänk också på att välja en partner som förstår processerna kring marknadsföring och försäljning och inte bara tekniken. Det är väldigt vanligt att de som köper ett marketing automation-system blir överraskade över hur mycket arbete det drar med sig, därför är det viktigt att välja rätt partner.

Sharpspring partner – efter era behov

Business Reflex är Platinum partner till Sharpspring vilket innebär att vi uppnått den högsta nivån av partnerskap. Vi erbjuder tjänster på olika nivåer från att köra systemet åt er till att ge support vid behov. Ni kommer alltid ha tekniska experter och marknadsproffs ett klick bort.

Återförsäljare av Sharpspring

Sharpspring har ingen direktförsäljning utan kunderna köper licenser via partners. Kontakta oss så berättar vi mer!

Sharpspring Quick start

Vi kan få igång dig med Marketing Automation blixtsnabbt. Du får koll på vem som är på din webb, får automatiska flöden i din marknadsföring och ett modernt CRM på köpet om du vill.

Vi kan hjälpa er med:

 • Teknisk setup
 • Mailflöde
 • Anpassning av fält
 • Mailmallar
 • Import av kontakter
 • Kontaktformulär på er webb
 • Leadskvalificering
 • Leadsnotiser
 • Leadsflöde
 • Chatbot
 • Utbildning för användare
Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Vad säger våra kunder?

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite

Komplett transformering inom tre månader

CRM-implementering, samordning av försäljning och marknadsföring, HubSpot-onboarding

Vi inledde samarbetet i november 2021 med målet att gå från traditionell försäljning i Excel till ett fullt implementerat CRM för alla säljare. Vi uppskattar Business Reflex förmåga att förstå och anpassa sig till våra mål, deras vägledning med relevanta produkter baserade på våra mål och budget, stödjande kunskap för försäljningsledning, utbildning och stöd till våra säljare i en kreativ och produktiv miljö. Vi är mycket nöjda med resultaten i denna första fas!

Emil Danielsson
Klimator