Sharpspring marketing automation och CRM

Vi hjälper dig med Sharpspring – lokal support med experter på marketing automation

Sharpspring i Sverige

Även om Sharpspring är en molntjänst så är det en fördel att ha en Sharpspring-partner i Sverige. Tänk också på att välja en partner som förstår processerna kring marknadsföring och försäljning och inte bara tekniken. Det är väldigt vanligt att de som köper ett marketing automation-system blir överraskade över hur mycket arbete det drar med sig, därför är det viktigt att välja rätt partner.

Sharpspring partner – efter era behov

Bestäm själv hur mycket hjälp ni vill ha. Vi kan köra Sharpspring åt er, så att ni kan fokusera på annat eller vara er rådgivare och support om ni vill göra mer själva. Ni väljer. Ni kommer alltid ha tekniska experter och marknadsproffs ett klick bort.

Business Reflex är Platinum partner till Sharpspring vilket innebär att vi uppnått den högsta nivån av partnerskap. Vi erbjuder tjänster på olika nivåer från att köra systemet åt er till att ge support vid behov. Sharpspring har ingen direktförsäljning utan kunderna köper licenser via partners.

Sharpspring Quick start

Vi kan få igång dig med Marketing Automation blixtsnabbt. Du får koll på vem som är på din website, får automatiska flöden i din marknadsföring och ett modernt CRM på köpet om du vill.

Vi fixar:

 • Teknisk setup
 • Mailflöde
 • Anpassning av fält
 • Mailmallar
 • Import av kontakter
 • Kontaktformulär på er site
 • Leadskvalificeering
 • Leadsnotiser
 • Leadsflöde
 • Chatbot
 • Utbildning av användarna

15.000 kr
Marketing automation från 4.064 kr/månad oavsett antal användare

Vill du ha en snabb demo? Boka enkelt en tid som passar dig här

Systemet som får ihop marknad och sälj

Sharpspring är ett system som innehåller både marketing automation och CRM. Det gör att marknadsfunktionen och säljare jobbar i samma system vilket ger stora fördelar. De två funktionerna kan då dela information och samarbeta tätt under hela säljprocessen.

Det som utmärker Sharpspring är användarvänligheten. Systemet innehåller många funktioner men gränssnittet är modern och lättanvänt vilket gör att man får mycket gjort.

Sharpspring är även enkelt att integrera med andra system via tjänster som Zapier och Piesync eller via Sharpsprings API.

Bild från Sharpspring

För marknadsföraren

Som marknadsförare får man funktioner för emailutskick och inlägg i sociala media. Automatiska flöden gör smart marknadsföring enklare. Eftersom systemet lagrar all aktivitet från både email och hemsidan, så kan marknadsföringen reagera på det kunderna gör och skicka anpassade budskap.

Det ger ett effektivt sätt att generera leads och bygga varumärke.

För säljaren

Säljarna får ett verktyg där man hanterar hela säljprocessen. Dessutom får säljaren information om alla digital aktivitet från kunderna. Några små, men bra, funktioner som gör stor skillnad är:

 • Notiser när en kund kommer tillbaka till hemsidan
 • Smarta mail där man ser om kunden öppnat mail eller inte
 • Automatisk emailflöden som säljaren kan starta för att inte bli bortglömd om säljprocessen drar ut på tiden.

För säljchefen

Säljchefen får verktyg att strukturera och standardisera säljprocessen. Det ger stora fördelar i förbättringsarbete och den dagliga uppföljningen av säljarbetet.

Sharpspring kan automatiskt skapa aktiviteter till säljarna för varje steg i säljprocessen. Via smidiga rapporter kan säljchefen ha kontroll på säljarnas aktivitet och även kvalitet på hela säljpipeline.

Vill du veta mer om hur Sharpspring kan hjälpa er?
Hör av er till Atti

[email protected]
+46 72 387 89 46