(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.data-privacy-src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNDNVM');
Hubspot CRM Sverige2023-08-18T07:50:25+00:00

Hubspot byrå

HubSpot partner i Sverige

Funderar du på att börja använda HubSpot eller vill du få ut mer nytta av det du redan har? Vi på Business Reflex är en certifierad byrå och partner till HubSpot som kan hjälpa er från start till mål.

Vad är HubSpot CRM?

HubSpot är ett molnbaserat CRM-system (Customer relationship management) där du kan samla all information om de företag och personer du vill sälja till eller redan har som kunder. Det finns en rad moduler i HubSpot som täcker marknadsföring, försäljning, och kundservice. Fördelen blir då att man har all kundinformation i samma databas. Det gör att man kommunicera rätt saker till rätt person och på så sätt få fler nöjda kunder.

Hubspot CRM

Vad kostar HubSpot?

Samtliga moduler finns i olika nivåer och priser: Free, Starter, Professional och Enterprise. Det går alltså att köra HubSpot gratis men funktionalitet är ganska begränsad. En smart sak är att man kan mixa nivåer för de olika modulerna. Då undviker man att ta på sig onödig kostnad.

Följande gäller för de vanligaste modulerna:

  • HubSpot Marketing Hub (för marknadsföring) betalar man beroende på hur många kontakter man har i sin databas.
  • HubSpot Sales Hub (för säljarna) betalar man per användare, alltså säljare.
  • HubSpot Service Hub (för kundservice) betala man per användare, alltså kundservicepersonal.
Hubspot CMS

Bygga sin hemsida med Hubspot CMS

Det finns även andra moduler som exempelvis CMS-modulen. Den gör det möjligt att bygga sin web direkt i HubSpot och Operations Hub för att integrera andra system och automatisera det interna arbetet.

HubSpot byrå i Sverige

Det är bra att ha en partner i Sverige som kan HubSpot och som även förstår sig på er och ert erbjudande. Den kopplingen gör att ni kan få stöd och goda råd för hur ni ska sälja och marknadsföra er med hjälp av HubSpot.

Vi på Business Reflex har valt att jobba med HubSpot eftersom systemet är väldigt användarvänligt och för att HubSpot brinner för samma sak som vi – att leverera värde till sina kunder.

Partner och Fullservicebyrå

Det finns många olika typer av HubSpot partners. Välj den typ som passar er.

Business Reflex är en full service partner vilket innebär att vi täcker både marknadsföring, sälj och kundservice.

Många av våra kunder förlitar sig helt på oss när det gäller marknadsföring och använder oss som deras outsourcade marknadsfunktion.

Hubspot partner

Att tänka på när du kommer
igång med HubSpot

Användarna brukar uppskatta hur enkelt det är att använda HubSpot. Många är igång redan efter ett par timmars utbildning. Det finns dock en hel del saker att tänka på när man ska komma igång med HubSpot.

Optimera ert arbetssätt redan från början

Det är bra om man gör saker i rätt ordning. Ett vanligt misstag är att man bara ska byta system och förbättra processer efteråt. Man behöver tänka till kring arbetssätt eftersom ett nytt system troligen har nya bra möjligheter att erbjuda.

Städa i din data innan du importerar det till Hubspot

Datamigrering kan vara lite klurigt då olika system har olika struktur. I nästan alla fall visar det sig att man har dålig datakvalitet. Då ska man passa på att städa i sin data innan man importerar det till HubSpot.

Dra nytta av ditt CRM

När man väl är igång rekommenderar vi att man har ett samtal varje månad där man går igenom utmaningar och tittar på ytterligare funktioner som kan skapa värde. Det behöver inte betyda att man måste köpa något mer, utan bara få nytta av det man redan har.

Vill du skapa digital tillväxt med effektiv försäljning?

Vår passion är att hjälpa B2B-företag växa med rätt affärer. Kontakta oss så går vi igenom hur er transformationsresa kan se ut – helt kostnadsfritt!

Några kunder vi hjälpt

2 jun 2022

Strategi- och genomförande i toppklass

Innehållsskapande, Inbound Marketing, CRM-implementering, Customer Success, bygga varumärke, videoproduktion

Business Reflex är mycket duktiga och kreativa och har hjälpt oss med strategi och implementering av våra kanaler (leadsgenerering, försäljning, Inbound Marketing etc.). Jag kan starkt rekommendera att arbeta med Business Reflex.

Erik Wallin

Erik Wallin
Idun Real Estate Solutions

2 jun 2022

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite

FAQ

Vad är CRM-marknadsföring?2023-08-17T21:45:50+00:00

CRM-marknadsföring, eller Customer Relationship Management-marknadsföring, är en strategi som syftar till att stärka relationer med befintliga och potentiella kunder. Det görs genom användning av CRM-verktyg och tekniker för att förstå deras behov och preferenser. Målet är att leverera skräddarsydd kommunikation och erbjudanden.

HubSpot, en plattform för marknadsföring, försäljning och kundtjänst, integrerar CRM-lösningar för att:

  1. Målgruppsanpassa kommunikationen: Samla in och organisera kunddata för att rikta och anpassa marknadsföring till specifika kundsegment.
  2. Automatisera leadshantering: Genom automatiserad e-post och arbetsflöden, locka och konvertera potentiella kunder mer effektivt.
  3. Analysera och rapportera: Mät kampanjresultat för att förbättra strategier och optimera marknadsföring med hjälp av värdefulla insikter.
  4. Förbättra kundsupport: Skapa en sömlös kundupplevelse genom hela resan och bygg starka långsiktiga relationer.

HubSpot stärker CRM-marknadsföring genom kraftfulla verktyg för kunddata, automatisering och skräddarsydd kommunikation. Detta främjar starka kundrelationer och ökad marknadsföringseffektivitet. Läs mer om CRM-marknadsföring i vårt inlägg “Vad är CRM-marknadsföring?”.

 

Vad är ett CRM-system?2023-08-17T21:36:38+00:00

Ett Customer Relationship Management (CRM)-system är ett verktyg som hjälper företag att organisera och förbättra sin försäljningsprocess samt hantera kundrelationer. HubSpot är en ledande aktör inom CRM och marknadsföringsteknologi, och dess enkla plattform erbjuder verktyg för att automatisera och hantera försäljning och marknadsföring. Genom att integrera HubSpot som ditt CRM-verktyg kan du effektivisera försäljningsprocessen och få en god överblick över dina kundrelationer. Den enkla användarvänligheten och integrationsmöjligheterna gör HubSpot till ett kraftfullt val, särskilt med stöd från en HubSpot-byrå för optimering och rådgivning. Ett CRM-system som HubSpot kan öka produktiviteten och framgången i din försäljningsstrategi. Läs mer i blogginlägget “Vad är ett CRM-system? – En guide till att integrera HubSpot som ditt CRM-verktyg”

Vad kostar HubSpot?2023-08-17T21:46:06+00:00

HubSpot erbjuder olika prisplaner beroende på dina behov och företagets storlek. För att ge en översikt:

HubSpot CRM: Det finns en gratis version för nybörjare som kan hantera upp till 1 miljon kontakter och grundläggande funktioner. För mer avancerade funktioner kan du behöva uppgradera till en betald plan.

HubSpot Marketing Hub: Priserna varierar beroende på plan och dina behov. Starter-planen börjar på 450 kr/månad, Professional på 8000 kr/månad och Enterprise på 32000 kr/månad. Priset baseras på antalet “Marketing Contacts”.

HubSpot Sales Hub: Priserna för Sales Hub varierar också beroende på plan. Starter-planen börjar på 450 kr/månad, Professional på 4000 kr/månad och Enterprise på 12000 kr/månad. Priset är per användare.

HubSpot Service Hub: Service Hub har liknande prissättning som Sales Hub. Starter-planen börjar på 450 kr/månad, Professional på 4000 kr/månad och Enterprise på 12000 kr/månad. Priset är per användare.

Det är viktigt att notera att priserna kan variera och att det är en bra idé att besöka HubSpots webbplats för de senaste prisuppgifterna. Vi hjälper dig gärna att avgöra vilken plan som passar bäst för ditt företag och dina behov. För mer information kring Hubspot prissättning, läs vårt blogginlägg “Vad kostar Hubspot?”.

Varför behöver man ett CRM?2023-08-17T21:46:12+00:00

Ett CRM-system är avgörande för att skapa och upprätthålla starka kundrelationer i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. Genom att organisera och analysera kundinformation hjälper det dig att förstå kundernas behov och beteenden. Fördelarna inkluderar ökad kundnöjdhet och lojalitet, effektivare försäljningsprocess, förbättrad kommunikation och samarbete samt bättre marknadsföringsinsikter. HubSpot är en populär CRM-lösning som erbjuder användarvänlighet, skalbarhet, integrationer och en komplett verktygslåda för försäljning, marknadsföring och kundservice. Med ett CRM-system som HubSpot kan du effektivt hantera kunddata och uppleva fördelarna av ökad kundnöjdhet, bättre försäljningsprocesser och förbättrad kommunikation. Läs mer i vårt inlägg “Varför ska man ha ett CRM?”.

Vilket CRM-system är bäst – HubSpot eller Salesforce?2023-08-17T21:46:24+00:00

Både HubSpot och Salesforce är starka alternativ för att automatisera och effektivisera företagets marknadsförings- och försäljningsprocesser. Valet beror på dina specifika behov. Om du fokuserar på inbound marketing och vill ha en allt-i-ett-lösning, välj HubSpot. Å andra sidan, om du behöver en kraftfull CRM-lösning med anpassningsbarhet och skalbarhet, är Salesforce ett bättre val. Utforska båda alternativen för att hitta det som passar bäst för ditt företag. Läs mer vad som särskiljer Hubspot och Salesforce i vårt blogginlägg “HubSpot vs Salesforce – Vilket verktyg är bäst?”.

Vilket CRM-system är bäst – HubSpot eller Upsales?2023-08-17T21:46:18+00:00

Både HubSpot och UpSales är värdefulla CRM-alternativ, men de skiljer sig åt i fokus och funktionalitet. HubSpot erbjuder en omfattande allt-i-ett plattform med stark inriktning på marknadsautomatisering och lead nurturing. Å andra sidan fokuserar UpSales mer på CRM och försäljningsautomatisering. Valet mellan dem bör baseras på dina specifika företagsbehov och mål. Läs en mer omfattande jämförelse i vårt inlägg “HubSpot vs. UpSales – Vilket verktyg är bäst?”.

Go to Top