Hubspot Sverige

HubSpot partner i Sverige

Funderar du på att börja använda HubSpot eller vill du få ut mer nytta av det du redan har? Business Reflex är certifierad partner till HubSpot och kan hjälpa er från start till mål.

Jag behöver hjälp med Hubspot

Vad är HubSpot CRM?

HubSpot är ett molnbaserat CRM-system (Customer relationship management) där du kan samla all information om de företag och personer du vill sälja till eller redan har som kunder. Det finns en rad moduler i HubSpot som täcker marknadsföring, försäljning, och kundservice. Fördelen blir då att man har all kundinformation i samma databas. Det gör att man kommunicera rätt saker till rätt person och på så sätt få fler nöjda kunder.

Hubspot CRM

Vad kostar HubSpot?

Samtliga moduler finns i olika nivåer och priser: Free, Starter, Professional och Enterprise. Det går alltså att köra HubSpot gratis men funktionalitet är ganska begränsad. En smart sak är att man kan mixa nivåer för de olika modulerna. Då undviker man att ta på sig onödig kostnad.

Följande gäller för de vanligaste modulerna:

  • HubSpot Marketing Hub (för marknadsföring) betalar man beroende på hur många kontakter man har i sin databas.
  • HubSpot Sales Hub (för säljarna) betalar man per användare, alltså säljare.
  • HubSpot Service Hub (för kundservice) betala man per användare, alltså kundservicepersonal.
Hubspot CMS

Bygga sin hemsida med Hubspot CMS

Det finns även andra moduler som exempelvis CMS-modulen. Den gör det möjligt att bygga sin web direkt i HubSpot och Operations Hub för att integrera andra system och automatisera det interna arbetet.

Kontakta oss

HubSpot Partner i Sverige

Det är bra att ha en partner i Sverige som kan HubSpot och som även förstår sig på er och ert erbjudande. Den kopplingen gör att ni kan få stöd och goda råd för hur ni ska sälja och marknadsföra er med hjälp av HubSpot.

Vi på Business Reflex har valt att jobba med HubSpot eftersom systemet är väldigt användarvänligt och för att HubSpot brinner för samma sak som vi – att leverera värde till sina kunder.

Partner och Fullservicebyrå

Det finns många olika typer av HubSpot partners. Välj den typ som passar er.

Business Reflex är en full service partner vilket innebär att vi täcker både marknadsföring, sälj och kundservice. Många av våra kunder förlitar sig helt på oss när det gäller marknadsföring och använder oss som deras outsourcade marknadsfunktion.

Läs mer om våra tjänster
Hubspot partner
Hubspot certifiering

Att tänka på när du kommer
igång med HubSpot

Användarna brukar uppskatta hur enkelt det är att använda HubSpot. Många är igång redan efter ett par timmars utbildning. Det finns dock en hel del saker att tänka på när man ska komma igång med HubSpot.

Optimera ert arbetssätt redan från början

Det är bra om man gör saker i rätt ordning. Ett vanligt misstag är att man bara ska byta system och förbättra processer efteråt. Man behöver tänka till kring arbetssätt eftersom ett nytt system troligen har nya bra möjligheter att erbjuda.

Städa i din data innan du importerar det till Hubspot

Datamigrering kan vara lite klurigt då olika system har olika struktur. I nästan alla fall visar det sig att man har dålig datakvalitet. Då ska man passa på att städa i sin data innan man importerar det till HubSpot.

Dra nytta av ditt CRM

När man väl är igång rekommenderar vi att man har ett samtal varje månad där man går igenom utmaningar och tittar på ytterligare funktioner som kan skapa värde. Det behöver inte betyda att man måste köpa något mer, utan bara få nytta av det man redan har.

Vill du skapa digital tillväxt med effektiv försäljning?

Vår passion är att hjälpa B2B-företag växa med rätt affärer. Kontakta oss så går vi igenom hur er transformationsresa kan se ut – helt kostnadsfritt!

Några kunder vi hjälpt

2 jun 2022

Strategi- och genomförande i toppklass

Innehållsskapande, Inbound Marketing, CRM-implementering, Customer Success, bygga varumärke, videoproduktion

Business Reflex är mycket duktiga och kreativa och har hjälpt oss med strategi och implementering av våra kanaler (leadsgenerering, försäljning, Inbound Marketing etc.). Jag kan starkt rekommendera att arbeta med Business Reflex.

Erik Wallin

Erik Wallin
Idun Real Estate Solutions

2 jun 2022

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite