Våra tjänster – webbutveckling

Webbutveckling för digital framgång

På Business Reflex erbjuder vi toppmodern webbutveckling som kombinerar innovation, funktionalitet och säkerhet. Vi är dedikerade till att skapa webbplatser som inte bara ser fantastiska ut, utan också levererar hög prestanda, användarvänlighet och konverteringar som stödjer dina affärsmål.

Webbdesign

Webbutveckling

SEO-Optimering

Konverteringsoptimering

Integration

webbutveckling

När behövs webbutveckling?

Det finns flera skäl till varför en webbplats kan behöva nyutveckling. En befintlig webbplats kan sakna stöd för effektiv digital marknadsföring, vara för komplicerad att hantera, eller sakna möjligheten att enkelt skapa nya sidor. Dessutom kan äldre webbplatser ha föråldrad teknik som påverkar prestanda och säkerhet. Om din webbplats inte uppfyller dessa krav, rekommenderar vi ofta att skapa en ny från grunden. Vi hjälper dig självklart med detta!

Våra webbutvecklingstjänster

Frontend-utveckling

Vi skapar responsiva och intuitiva användargränssnitt som engagerar dina besökare. Vår frontend-utveckling fokuserar på snabb laddningstid, enkel navigering och en engagerande användarupplevelse som driver konverteringar.

Backend-utveckling

Bygg kraftfulla och skalbara backend-system som säkerställer smidig drift och hantering av din webbplats. Våra backend-utvecklare använder de senaste teknologierna för att bygga robusta och säkra lösningar som stödjer dina affärsmål.

CMS-integration

För enkel och effektiv hantering av ditt webbplatsinnehåll arbetar vi primärt med Content Management System (CMS) som WordPress men även HubSpot, SiteVision och Drupal. Detta för att du själv ska kunna förvalta din webb – utan kunskaper i kod.

Integration med CRM-system

Vi säkerställer att din webbplats kan kopplas ihop med ditt befintliga CRM-system för effektiv hantering av kunddata. Denna integration möjliggör också automatiserad kunduppföljning, förbättrad lead-hantering och ökad försäljningseffektivitet.

Varför välja oss för din webbutveckling?

  • Teknisk expertis – Vi använder de senaste teknologierna och verktygen för att bygga kraftfulla webbplatser som möter dina specifika behov och mål. Våra lösningar är designade för att konvertera besökare till kunder och stödja dina affärsmål.

  • Innovation och kvalitet – Vi strävar efter att skapa innovativa lösningar med högsta kvalitet. Våra utvecklare håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och bästa praxis inom webbutveckling för att säkerställa att din webbplats alltid är i framkant.

  • Kundcentrerad – Vi arbetar nära dig för att säkerställa att dina behov och mål uppfylls till fullo. Vi är engagerade i att leverera lösningar som verkligen gör skillnad för ditt företag och som stödjer dina konverteringsmål.

Hur ser ett webbprojekt ut med Business Reflex?

Ett webbprojekt med Business Reflex innebär en strukturerad och transparent process för att säkerställa att vi möter dina behov och överträffar dina förväntningar. Vi kombinerar vår expertis och erfarenhet med en kundfokuserad strategi för att leverera högkvalitativa lösningar, samtidigt som resan dit är inspirerande och engagerande.

webbyrå

Behovsanalys & Förstudie

Vi börjar med att lyssna på dina behov och mål. Under den första kontakten identifierar vi din målgrupp och definierar projektets omfattning för att säkerställa att vi förstår din vision. Vi gör alltid en förstudie för att förstå vilka förutsättningar vi har för att skapa den bästa hemsidan för er.

Planering och Strategi

Efter behovsanalysen utarbetar vi en detaljerad projektplan och strategi. Vi fastställer tidslinjer, mål och förväntade resultat för att säkerställa att vi levererar en lösning som möter dina krav.

 

Design och Prototyp

Vårt designteam skapar wireframes och mockups för att visualisera webbplatsens layout och funktionalitet. Vi fokuserar på att skapa en användarvänlig och estetiskt tilltalande design som stödjer dina affärsmål.

 

Webbtveckling och Implementation

När designen är godkänd börjar vårt utvecklingsteam bygga webbplatsen. Vi använder de senaste teknologierna för att säkerställa att webbplatsen är responsiv, snabb och säker. Under utvecklingen integrerar vi webbplatsen med ditt CRM-system och andra nödvändiga verktyg.

 

Testning och Kvalitetssäkring

Innan lansering genomför vi omfattande tester för att säkerställa att allt fungerar felfritt. Vi testar webbplatsens funktionalitet, prestanda och säkerhet för att säkerställa att den uppfyller alla krav.

Lansering och Support

Efter godkända tester lanserar vi webbplatsen. Vi erbjuder också efterföljande support och underhåll för att säkerställa att webbplatsen fortsätter att prestera optimalt och anpassas efter dina behov.

Några av våra tidigare projekt

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb

  • digitalbyrå case

    Cosafe – Digital marknadsavdelning och webb

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Förklaringar till olika buzzwords vi slänger ur oss under webbprojektet

Konvertering

Oftast handlar det om ett formulär som har i uppgift att fånga upp leads, till exempel genom att prenumerera på ett nyhetsbrev eller ladda ned en guide.

Responsiv design

Responsiv är ett annat sätt att säga att webben är mobilvänlig. Det betyder att webben anpassar sig beroende på skärmens storlek (mobil, desktop eller surfplatta).

UX design

UX är en förkortning av ”användarupplevelse” (User Experience) och beskriver hur besökaren upplever och uppfattar din hemsida när de besöker den.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de metoder och tekniker som finns för att din hemsida ska dyka upp högt på Google vid specifika nyckelord.

Plugin

Plugin är ett tillägg som adderar funktionalitet till din befintliga hemsida, till exempel en kalender, ett mediabibliotek eller en podcast-spelare.

Wireframe

Wireframe är en enkel skiss, utan avancerade grafiska element, vars huvudsyfte är att illustrera hemsidans grundläggande struktur.