Våra tjänster – UX / Grafisk design

UX och grafisk design
som ger resultat

Oavsett om ni bygger en webbplats, skapar annonser eller designar en presentation, är era potentiella kunder i centrum. De är de som tar emot information, fattar beslut och agerar. Därför är det avgörande att leverera högkvalitativ och användarcentrerad grafisk design i varje interaktion.

Webbdesign

Grafisk design

Logotyp

Varumärkesplattform

Illustration

Tryckmaterial

Kommunicera effektivt med grafisk design

Grafisk design hjälper oss att tydligt kommunicera vårt erbjudande, skapa igenkänning och stärka banden till våra kunder. När vi utvecklar grafiskt material ser vi alltid till att text och bild engagerar er målgrupp för att generera klick, stärka ert varumärke och främja konvertering.

 

webbyrå
UX konvertering

Öka konvertering med optimerad webb

En konvertering innebär att en besökare utför en önskad handling på er webbplats, som att fylla i ett kontaktformulär, ladda ner ett white paper eller genomföra ett köp. För att öka chanserna att er målgrupp konverterar, optimerar vi er webbplats genom analys och grafiska åtgärder. Vi följer upp, testar och mäter för att säkerställa att vi når önskat resultat.

 

Stärk ditt varumärke med en grafisk manual

En grafisk manual är en guide för hur ert företags logotyp, färger och typsnitt ska användas. Utan en tydlig grafisk manual blir det svårt att upprätthålla ett enhetligt varumärke och skapa igenkänning. Vi rekommenderar att ta fram en grafisk manual så att hela företaget och externa parter vet hur ert varumärke ska kommuniceras.

Vi hjälper er med allt från stora rebrandingprojekt till mindre uppdateringar av befintliga grafiska manualer.

Grafisk manual

Hur ser ett varumärkesprojekt ut
tillsammans med Business Reflex?

Vi tar ett helhetsgrepp om ert varumärke! Tillsammans går vi igenom ert erbjudande, mission, vision, värderingar, målgrupp och konkurrenter. Vi skapar sedan en unik brand manual och grafisk identitet som stämmer överens med ert erbjudande och som era kunder kan relatera till och få förtroende för.

varumarke projekt

Workshop

Oavsett projektets storlek börjar vi med en workshop. Här går vi igenom ert erbjudande, mission, vision och värderingar. Resultatet blir en hållbar varumärkesstrategi som sätter grunden för det fortsatta arbetet.

Research och Design

Arbetet fortsätter med omvärldsstudier där vi samlar insikter om konkurrenter och positionering. Våra grafiska designers påbörjar designarbetet med målet att hitta er unika identitet och attrahera er målgrupp ytterligare.

 

Leverans

Vi tar fram en brand manual som innehåller en budskapsplattform och en ny grafisk manual. Denna inkluderar er logotyp, färger, typsnitt och bilder samt riktlinjer för hur dessa ska användas.

 

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering