Våra tjänster – UX / Grafisk design

UX och grafisk design
som ger resultat

Oavsett om du bygger en webb, skapar annonser eller designar en powerpoint så behöver era potentiella kunder vara i fokus. Det är dem som kommer ta del av informationen, fatta beslut och agera. Därför är det enormt viktigt att leverera kvalitet och användarcentrerad grafisk design i alla interaktioner.

Användarcentrerad design

Research

A/B testing

Grafisk design

Ny grafisk manual (tillägg)

Konverteringsoptimering med
UX och grafisk design

Med hjälp av grafisk design kan vi kommunicera vårt erbjudande, skapa igenkänning och stärka bandet till våra kunder. När vi skapar grafiskt material ser vi alltid till att text och bild engagerar er målgrupp för att generera klick, stärka ert varumärke och främja konvertering.

En konvertering innebär att en besökare genomför en viss önskad handling på er webb. Det kan handla om ett ifyllt kontaktformulär, ett nedladdat white paper eller ett köp. För att öka chansen att er målgrupp konverterar ser vi till att optimera er webb genom analys och grafiska åtgärder. Vi följer upp, testar och mäter för att se till att vi når önskat resultat.

UX konvertering
Grafisk manual

Stärk ditt varumärke med en grafisk manual

En grafisk manual är kortfattat en instruktion för hur ert företags logotyp, färger och typsnitt ska användas.

Saknas en tydlig grafisk manual blir det svårt att hålla ihop ditt varumärke och skapa igenkänning. Då rekommenderar vi att man tar fram en grafisk manual så att hela företaget och externa parter har full koll på hur ert varumärke ska kommuniceras.

Vi hjälper er med allt från större rebrandingprojekt till mindre uppdateringar på befintliga grafiska manualer.

Hur ser ett varumärkesprojekt ut
tillsammans med Business Reflex?

Vi tar ett helhetstag om ditt varumärke! Tillsammans går vi igenom ert erbjudande, mission, vision, värderingar, målgrupp och konkurrenter. Vi arbetar därefter fram en unik brand manual och grafisk identitet som går i linje med det ni erbjuder och som era kunder kan relatera till och få förtroende för.

varumarke projekt

Workshop

Stora som små projekt – tillsammans börjar vi arbetet med en workshop. Där går vi igenom ert erbjudande, mission, vision och värderingar. Resultatet blir en hållbar varumärkesstrategi som sätter grunden för det fortsatta arbetet.

Research och Design

Vårt arbete fortsätter med omvärldsstudier! Vi skaffar oss insikter om konkurrenter och positionering. Våra grafiska designers startar designarbetet med målet att hitta er unikhet och attrahera er målgrupp ytterligare.

Leverans

Vi tar fram en brand manual som innehåller en budskapsplattform tillsammans med en ny grafisk manual. Den innehåller bl.a. er logotyp, färger, tyspsnitt och bilder, samt riktlinjer för hur dessa får användas.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb

  • digitalbyrå case

    Cosafe – Digital marknadsavdelning och webb