Våra tjänster – E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring
– en trotjänare i kommunikation.

Länge har e-postmarknadsföringen dödförklarats. Men faktum är att det aldrig stämmer. Använder du den smart och respektfullt kan du bygga en extremt billig och effektiv kommunikationskanal.

Nyhetsbrev

Eblasts

Inbjudningar

Automatiserat flöde

När använder du e-postkanalen?

En e-postadress är en personuppgift och ska behandlas med respekt och i enlighet med GDPR. Köp inte in adresser, men marknadsför en opt-in så ofta du kan. Håll sedan det du lovat. Har du lovat nyheter och inbjudningar en gång per månad så håll det. Börjar du skicka irrelevanta meddelande och för ofta, kommer avregistreringarna som ett brev (mail) på posten. Alltså, använd kanalen på det sätt du beskrivit vid opt-in tillfället, bjud på kunskap och var relevant!

epostmarknadsföring
epostmarknadsforing system

Vi kan strategi, system och content.

E-postmarknadsföring är en av de äldsta digitala marknadsföringskanalerna. Många marketing automation verktyg har ESPs (Email Service Providers) inbyggda i sig men det finns också enklare varianter som Mailchimp, Getanewsletter och SendGrid.

Vi kan hjälpa dig med strategi för när och varför, vi kan vara ett bollplank för att välja system (tänk att du vill kunna integrera så mycket som möjligt) och vi kan hjälpa dig skriva innehåll, content.

Hur jobbar vi med e-postmarknadsföring
på Business Reflex?

Oftast ingår e-postmarknadsföring som en del i en kampanj vi gör i ett av våra retainer-samarbeten. Det kan vara inbjudningar till event, webinarier eller utskick om kampanjerbjudande. Men det kan också vara något vi gör enskilt som att ha hand om ett regelbundet nyhetsbrev.

epost marknadsforing

E-post kanalen

Älskad och hatad, men still going strong! Använd den smart och du kommer snart ha en extremt billig och effektiv direktlina till din målgrupp.

Strategi

När ska du skicka ett e-post? Till vilka? Om vad? Vi kan hjälpa dig sätta en strategi och kommunikationsplan. Vi kan också hjälpa till att strategiskt välja rätt verktyg. Du vill kunna integrera till en schysst marketing stack.

Innehåll

Skriva content, fixa bilder och en trevlig layout som funkar i e-postklienter. Det kan vara en del pyssel. Men det är inga problem för oss, så om du vill, är det bara att släppa.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb