Våra tjänster – Digital Annonsering

Digital annonsering
genererar affärer på webben

Digital annonsering eller onlineannonsering används för att leverera ert budskap till rätt personer – er målgrupp. Det är ett effektivt sätt att locka fler webbplatsbesökare, bygga varumärke och framförallt generera fler köp.

Annonser på sociala medier

Sökordsannonser

Nativeartiklar

Displayannonser

Vad är digital annonsering?

Digital annonsering är en riktad, datadriven annonsstrategi för att nå din målgrupp. Företag använder digital annonsering av en mängd olika anledningar, bl.a. för att generera leads, öka varumärkeskännedom och försäljning.

Några vanligt förekommande annonsplatser som vi använder oss av är sökresultat, social medier, displayannonser som syns på olika hemsidor och nativeannonser (artiklar hos en digital nyhetssajt).

digital annonsering
digital annonsering analys

Mät dina insatser i realtid och få kunskap om din målgrupp

Istället för traditionell annonsering med posters och tidningsannonser visas dina digitala annonser på Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube m.m.

Fördelen med digital annonsering är inte bara resultatet som du kan spåra i realtid utan även den enorma mängd data den genererar. Du kan lära dig väldigt mycket om din målgrupps demografi, intressen och vanor.

Hur ser digital annonsering ut med Business Reflex?

Har vi ett relevant budskap till vår målgrupp som kan öka intresset och hjälpa oss att nå våra uppsatta mål? Utmärkt! Tillsammans skapar vi innehållet, sätter en budget, väljer annonskanal och planerar leadshantering.

digital annonsering

Strategi och budget

Tillsammans beslutar vi vilka mål vi vill uppnå med vår digitala annonsering. Vi sätter en budget, tidsplan och väljer strategiska annonskanaler där er målgrupp befinner sig. Vi glömmer inte heller att sätta en plan för efterarbetet av våra inkommande leads.

Content & Design

För att vi ska nå våra mål behöver vi presentera relevant content för våra potentiella kunder. Kanske erbjuder vi ett webinar eller en guide som kan hjälpa dem i sitt arbete? Vi tar hand om rubbet. Allt från att skriva innehållet till att designa annonserna!

Analys

Redan under den pågående annonskampanjen analyserar vi datan. Vad går bra? Vad går mindre bra? Om nödvändigt skruvar vi på maskineriet så att våra annonser alltid är optimerade.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb

  • digitalbyrå case

    Cosafe – Digital marknadsavdelning och webb