Våra tjänster – search engine marketing

SEM
– Driv affärer med effektiv sökmotormarknadsföring

För B2B-företag är det avgörande att synas på Google och andra sökmotorer när potentiella kunder söker efter lösningar relaterade till era produkter och tjänster. Visste ni att dagens B2B-köpare genomför 70% av köpresan på egen hand innan de kontaktar en leverantör? Vi hjälper er att synas vid rätt tillfälle med sofistikerade SEM-strategier.

Sökordsanalys

Vi genomför en noggrann sökordsanalys för att identifiera de mest kostnadseffektiva och högpresterande sökorden för just er bransch.

 

Strategisk planering

Vår strategiska planering säkerställer att era SEM-kampanjer är optimerade för att maximera er synlighet och ROI.

 

Kampanjuppsättning

Vi sätter upp era kampanjer enligt best practices och senaste insikterna för att leverera rätt trafik till er hemsida.

 

Uppföljning & Optimering

Genom kontinuerlig uppföljning och optimering förbättrar vi era kampanjer inkrementellt för att säkerställa maximal effektivitet.

 

Heltäckande SEM-process från analys till optimering

Vi är specialister på att transformera er digitala närvaro genom effektiv sökmotormarknadsföring (SEM). Från grundlig sökordsanalys till noggrann uppföljning och kontinuerlig optimering hjälper vi era kampanjer att inte bara nå utan överträffa målen. Vi använder avancerade verktyg för att identifiera och implementera de mest kostnadseffektiva och högpresterande sökorden för just er bransch. Med vår expertis och våra datadrivna strategier hjälper vi er att maximera er ROI och stärka er närvaro online.

 

Vad är ad rank?
seo optimering

Kontinuerlig optimering är nyckeln till framgång

Optimering och uppföljning är kärnan i framgångsrik sökmotormarknadsföring (SEM). Vi anpassar kontinuerligt era annonser för att säkerställa maximal effektivitet. Genom att analysera data och följa upp kampanjprestanda i realtid kan vi snabbt identifiera och implementera nödvändiga förändringar. Vår expertis inom SEM hjälper er att nå era målgrupper effektivt. Låt oss hjälpa er att optimera er digitala strategi och driva verkliga affärsresultat.

 

Skapa framgång inom SEM med oss

Ett samarbete med oss inleds med en sökordsanalys för att avgöra vilka ord och fraser som har rätt intention för att driva affärer. Vi arbetar sedan vidare med kampanjuppsättning och löpande med analys och kampanjoptimering.

 

SEM Google Ads - Sökkampanjer

Sökordsanalys

Med väletablerade tekniker och sofistikerade verktyg tar vi fram kluster med sökord som är noggrant utvalda för att driva rätt trafik och leverera affärer.

Kampanjuppsättning

Vi använder oss av best practice och den senaste informationen för att utforma era kampanjer med mål att leverera rätt personer till er hemsida.

Optimering

De verkligen resultaten kommer när man inkrementellt förbättrar alla delar av sina kampanjer. Vi arbetar datadrivet för att hela tiden förbättra era SEM-kampanjer.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb