Large-paketet

Skaffa dig en kostnadseffektiv marknadsfunktion

Large-paketet är perfekt för dig som behöver kunna lämna över marknadsansvaret på någon. Så att du slipper bry dig lika mycket om det. Du får inte bara en marknadschef, du får ett helt team med experter som ser till att det levereras resultat genom välplanerade marknadsinsatser.

Fyll i formuläret för att ta kontakt, eller ring oss på 08-703 25 40

Så här fungerar det

I Large-paketet får du allt det som behövs för en komplett marknadsfunktion. Men kostnaden blir lägre än att anställa. Du får total kostnadskontroll med en fast månadskostnad. På samma sätt kommer det alltid finnas rätt kompetens i teamet.

Vi sätter oss in i din affär och skapar snabbt rätt förutsättningar för att bedriva effektiv marknadsföring. Vi tillsätter de experter som krävs för att göra jobbet. Du får en process du kan känna dig trygg med och personer som tar ägarskap för din marknadsföring och som hela tiden håller dig i loopen.

Det råder full transparens kring arbetet vi genomför och naturligtvis får du dashboards och rapporter där du kan följa resultatet av marknadsföringen.

Både strategi och genomförande

  • Budgetansvar

  • Kundevent/mässor

  • Content
  • Annonsering & SEO

  • Webbuppdateringar
  • Internkommunikation

  • Employer branding

  • Sälj- och produktmaterial

  • CRM förvaltning

  • Analys och måluppföljning

Fyll i fälten så kontaktar vi dig.

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite

Digital marknadsbyrå

Vi tar hand om din digitala marknadsföring så att du kan fokusera på annat.

Med oss som din digitala marknadsföringsbyrå får du ett dedikerad team av experter inom digital annonsering, SEO, content marketing, analys och grafisk design som hjälper dig nå dina mål.

Louise Nordström

Digital strateg

Jessica Sandberg

Copywriter

Mathias Söder

SEO specialist

Pernilla Lundberg

UX-designer

Martin Dahlberg

Webbstrateg

Letar du efter en digital marknadsbyrå? Då kan vi hjälpa dig!

Vi har hjälpt över 100 olika företag att växa digitalt de senaste 10 åren. Kontakta oss så går vi igenom hur ni kan nå maximalt resultat efter era förutsättningar – helt kostnadsfritt!

Business Reflex AB
Org. nr. 556917-4872
Nybrogatan 6
114 34 Stockholm

Föredrar du att ringa? Tel. 08-703 25 40