Ai-plattformen

Upptäck BRAIN – Din AI-drivna marknadsföringsassistent

Transformera din marknadsföring med kraften i AI och upplev hur smartare strategier leder till bättre resultat och ökad tillväxt. Låt BRAIN revolutionera ditt sätt att nå och engagera kunder.

Brain AI verktyg

Vad är BRAIN?

BRAIN, vilket står för Business Reflex Artificiell Intelligens med en N på slutet, är en banbrytande plattform skapad av Business Reflex. Genom att automatisera repetitiva uppgifter och tillhandahålla djupa insikter från komplexa data, hjälper BRAIN företag att skapa en komplett marknadsstrategi som omfattar företagets erbjudande, syfte, målgrupp, konkurrenter och köparpersonas.

Digital marknadsföringsbyrå verktyg

Skräddarsydd Marknadsföring med AI

BRAIN är designad för att leverera professionell marknadsföring på ett supereffektivt sätt. Med hjälp av den genererade strategin kan våra AI-assistenter skapa specifik marknadsföring anpassad för just ditt företag. Detta innebär att din marknadsföring alltid är relevant och engagerande, vilket leder till bättre resultat och ökad ROI.

Våra AI-assistenter

Med BRAIN kan du använda en mängd olika AI-assistenter för att optimera din marknadsföring. Vi skapar hela tiden fler assistenter för att möta dina behov. Här är några av våra populäraste verktyg:

Marknadsstrategi

Generera en omfattande marknadsstrategi som ger en tydlig riktning för ditt företag.

Blog post

Skapa engagerande SEO-optimerade blogginlägg som attraherar och behåller dina kunder.

LinkedIn social post

Generera inlägg för LinkedIn baserat på ditt innehåll för att öka din synlighet och engagemang.

Annons-generator

Skapa effektiv annonstext och bilder för LinkedIn, Facebook och Google som driver trafik och konverteringar.

Varumärkesidentitet

Utveckla en stark varumärkesidentitet direkt från din webbplats.

Platsannons

Skapa specifika platsannonser som lockar rätt kandidater.

Jämför hemsidor

Analysera och jämför två hemsidor utifrån specifika mål och behov.

Nyhetsbrev

Skriv engagerande nyhetsbrev baserat på artiklar eller videor på bara några minuter.

Så fungerar det

Business Reflex konsulter använder BRAIN för att leverera marknadsföringstjänster som är både professionella och effektiva. Genom att utnyttja kraften i AI kan vi säkerställa att din marknadsföring är målinriktad och träffsäker. BRAIN använder avancerade maskininlärnings- och djupinlärningstekniker för att analysera stora mängder data, identifiera mönster och trender, samt generera insikter som förbättrar din marknadsföringsstrategi.

Fördelar med AI-verktyget BRAIN

  • Ökad effektivitet och produktivitet: Automatisera monotona och repetitiva uppgifter för att frigöra tid och resurser till mer strategiska uppgifter.
  • Förbättrad datanalys och insikter: Använd avancerade algoritmer för att analysera stora mängder data och dra ut värdefulla insikter.
  • Skräddarsytt innehåll: Generera marknadsförings- och försäljningsmaterial snabbt och effektivt, baserat på realtidsdata.

Skräddarsydd marknadsföring med AI

BRAIN är designad för att leverera professionell marknadsföring på ett supereffektivt sätt. Genom att använda den genererade strategin kan våra AI-assistenter skapa specifik marknadsföring anpassad för just ditt företag. BRAIN är en integrerad del av våra retainers och vi är redo att ta din marknadsföring till nästa nivå.

Låt oss och BRAIN hjälpa dig med er marknadsföring.

Fyll i formuläret så berättar vi hur du kommer igång med BRAIN som en integrerad del av våra konsultjänster.

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb