Case

Digital marknadsavdelning
– Roxtec

Roxtec

Projektdetaljer

Kund

Roxtec

Plats

Stockholm

Bransch

Rör- och kabelgenomföringar

Kategori

Digital marknadsföring

En marknadsledare och global spelare i förändring.

Karlskronaföretaget Roxtec bildades 1990. I dag är det en global marknadsledare i sin nisch med tätningslösningar och säkerhetsprodukter som används på land, till havs och under jord. Företaget omsätter närmare 2 miljarder kronor, är verksamt i 80 länder och har 27 dotterbolag.

Roxtec behövde addera ytterligare en komponent i sin marknadsföring och försäljning och startade därav ett samarbete med Business Reflex.

”Det blev väldigt mycket hands on, Business Reflex hjälpte oss med ett pilotcase per affärsområde. Varje business area marketing manager fick stöd och ledning från Business Reflex och tillsammans byggde de ett program från ax till limpa och hade utbildningar allteftersom.”

/Ola Weidenberg, Marknadschef, Roxtec

Roxtec

”Vi får bra effekt i form av vår besöksstatistik. Dit vi leder trafik är en mätpunkt och det har överraskat mig hur snabbt vi har fått det på plats. Effektiviteten i våra kampanjer när vi hittar rätt med konverteringsgraden är överraskande hög tycker jag och samarbetet har fungerat väldigt bra. Det har varit prestigelöst, otvunget och tillgängligt.”

/Ola Weidenberg, Marknadschef, Roxtec

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Börja er tillväxtresa digitalt genom att boka ett möte med någon av våra grundare Anders och Lars.

Se flera kundcase

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb