Case

Digital marknadsavdelning och ny webb –
Prover Technology

Engineering a safer world

Projektdetaljer

Kund

Plats

Stockholm

Bransch

Järnväg och signalsystem

Kategori

Digital marknadsföring
Bygga varumärke
Webbutveckling

Prover driver förvandling inom järnvägsbranschen

Prover är en leverantör av järnvägskontrollsystem som driver järnvägsindustrin till ett modernare tillvägagångssätt att specificera, utveckla, implementera och underhålla järnvägskontrollsystem. Provers process Signaling Design Automation (SDA) är baserad på en ny metod för att skriva specifikationer för spårstyrningssystem.

För att kunna växa behöver Prover driva acceptans i branschen för den här nya metoden. Det görs genom att producera värdefullt innehåll med guider och webinars som marknadsförs via LinkedIn, SEO och annonsering på branschmediasajter samt det egna branschforumet the Signaling Design Automation Forum. Detta kombineras också med aktiviteter som genererar digitala leads varpå Sharpspring, som är ett kombinerat Marketing Automation och CRM-system, har implementerats.

  • Mångdubblad webbtrafik

  • Leadsgenerering

”Samarbetet med Business Reflex har förändrat vårt sätt att arbeta med marknadsföring. Vi har nu cirka 5 000 sessioner på vår webbplats som genererar i genomsnitt 40 digitala leads per månad, vilket håller vårt säljteam glada och aktiva.”

/Anders Lidén, CEO, Prover

Tunnelbana
Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Börja er tillväxtresa digitalt genom att boka ett möte med någon av våra grundare Anders och Lars.

Se flera kundcase

  • Cosafe – Digital marknadsavdelning och webb

  • Meetric – Digital marknadsavdelning