Case

Digital marknadsavdelning och ny webb –
Prover Technology

Engineering a safer world

Projektdetaljer

Kund

Plats

Stockholm

Bransch

Järnväg och signalsystem

Kategori

Digital marknadsföring
Bygga varumärke
Webbutveckling

Prover, en ledande leverantör av järnvägskontrollsystem, är på en resa emot att transformera utvecklingen inom järnvägsbranschen. Deras innovativa Signaling Design Automation (SDA)-metod för spårstyrningssystem är en banbrytande cleantech-teknologi som öppnar dörrar till en modernare järnvägsindustri. För att driva acceptans och tillväxt inom branschen för denna teknologi, satsade Prover på en kraftfull digital marknadsstrategi och en ny webbplats.

Skräddarsytt content

I ett första steg påbörjades produktion av högkvalitativt innehåll såsom guider och webinars som riktades till deras målgrupp. Detta innehåll marknadsfördes sedan aktivt via LinkedIn, optimerades för sökmotorer (SEO) och annonserades på relevanta branschmediasajter. Prover tog även initiativet att skapa ett branschforum, "Signaling Design Automation Forum", där de kunde engagera direkt med branschexperter och potentiella kunder.

Leadsgenerering genom digitala kanaler

Ett av de mest betydande stegen i Provers digitala transformation var implementeringen av HubSpot, en kombinerad Marketing Automation och CRM-plattform. Genom att implementera HubSpot kunde de effektivt följa upp och vårda sina digitala leads. De använde tydliga “call to actions” (CTA) på sin webbplats för att öka leadgenereringen och försäljningen. Denna strategi gjorde det möjligt för dem att följa upp och konvertera sina leads till engagerade kunder.

En modern webbplats som driver konveteringar

För att förstärka sin digitala närvaro och öka konverteringar, satsade Prover på en ny webbplats med flera mål i sikte:

 • Bättre Användarupplevelse (UX): Genom att optimera användarupplevelsen skapades en webbplats som lockar besökare och håller dem engagerade längre.
 • SEO-Optimering: En stark SEO-strategi hjälpte till att ranka högre på sökmotorer och öka webbplatsens synlighet.
 • Ökad Trovärdighet: Den nya webbplatsen etablerade Prover som en pålitlig auktoritet inom järnvägsbranschen, vilket ökade förtroendet hos målgruppen.
 • Leadgenerering och Försäljning: Tydliga “Call to Actions” (CTA) och förbättrad produktinformation vägledde besökarna mot önskade handlingar, såsom att bli leads och kunder.
 • Flexibel och Snabb Webbplats: Mindre CSS-kod ökade webbplatsens hastighet och responsivitet.

Kontinuerlig tillväxt av högkvalitativa leads

Genom att kombinera en resultatinriktad digital marknadsföringstrategi med en modern, användarvänlig webbplats har Prover tagit stora steg mot att omvandla järnvägsbranschen. Med en imponerande genomsnittlig leadgenerering på 80 nya högkvalitativa leads per månad har de lagt grunden för långsiktig tillväxt och framgång.

 • 80 kvalitativa leads per månad

 • Mångdubblad webbtrafik

 • Thought leadership

 • Effektivt CRM och MA-system

”Samarbetet med Business Reflex har förändrat vårt sätt att arbeta med marknadsföring. Vi har nu cirka 5 000 sessioner på vår webbplats som genererar ett högt antal digitala leads per månad, vilket håller vårt säljteam glada och aktiva.”

/Anders Lidén, CEO, Prover

Tunnelbana
Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Börja er tillväxtresa digitalt genom att boka ett möte med någon av våra grundare Anders och Lars.

Se flera kundcase

 • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

 • Cosafe – Digital marknadsavdelning och webb