Case

Digital marknadsavdelning –
Folier

Folier

Projektdetaljer

Kund

Folier

Plats

Stockholm

Bransch

Maskiner och material för tryck

Kategori

Digital marknadsföring

Processer, kompetens, ordning och reda.

Folier.se säljer både maskiner och material för tryck på textilier och andra föremål. Ofta är det bara fantasin som sätter begränsningen när deras kunder kommer med sina önskemål, det handlar om att trycka på allt från t-shirts till bilar.

För Folier.se har samarbetet med Business Reflex inneburit flera fördelar. Företagets grundare och vd Mikael Sandberg konstaterar att Business Reflex kompetens inom digital marknadsföring med bland annat marketing automation system har varit värdefullt, men även implementeringen av processer för att skapa struktur.

Folier.se har en retainer med Business Reflex vilket ger kontinuitet och stadga i samarbetet. Var fjortonde dag hålls gemensamma affärsmöten där man tillsammans går igenom KPI:er dashboards, analyser och enas om åtgärder för den kommande sprinten.

"Det blir väldigt handfast, vi vet vad vi ska åstadkomma under de kommande 14 dagarna och sedan ser man framåt. Halvårsvis stämmer vi av i ett mer övergripande möte där vi tittar på hur vi ska jobba i nästa längre period. Vi måste ha ett längre perspektiv också. Den här modellen fungerar väldigt bra och i och med att Business Reflex även anlitar externa leverantörer kan vi få mycket olika kompetenser av dem", säger Mikael Sandberg.

Efter att Folier.se inledde sitt samarbete med Business Reflex har trafiken och antalet besökare till företaget hemsida ökat med över 50 %.

”Vi kände att vi behövde ett samlat grepp, Business Reflex har blivit litegrann som vår marknadschef”

/Mikael Sandberg, VD och Grundare, Folier AB

Folier
Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Börja er tillväxtresa digitalt genom att boka ett möte med någon av våra grundare Anders och Lars.

Se flera kundcase

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb