Dagens gäst – Petronella Posti-Hultqvist

I detta avsnitt av sälj- och marknadspodden får ni möjligheten att lyssna till en digital marknadschef och ta del av hennes kunskaper och erfarenheter av att implementera en avancerad lösning för digital marknadsföring inom B2B.

Hon heter Petronella Posti-Hultqvist och jobbar på Palette Software. Palette är ett svenskt mjukvaruföretag som utvecklar lösningar för inköp, faktura och betalningsprocesser. Palette  valde under 2016 att starta en strategiskt satsning på digital marknadsföring för att stötta bolagets internationella tillväxt. Petronella beskriver den lösning som Palette har implementerat för digital marknadsföring samt hur ett nära samarbete med sälj bedrivs. Låt er inspireras inför hösten av hennes kunskap och erfarenheter inom området.

Det finns många intressanta delar i lösningen. Den mest spännande är införande av AI verktyget Redpine från Random Forest som en del av webbsidan för att effektivisera personalisering, öka antal pageviews, minska bouncerate  och öka konvertering.
Petronella Posti-Hultqvist hittar ni enklast på LinkedIn.