Om oss på Business Reflex 2017-12-19T14:24:20+00:00

Om oss

på Business Reflex

Business Reflex finns till för att fler människor ska kommunicera med ärlighet och relevans och göra affärer som skapar maximal nytta för alla inblandade. Det tror vi leder till ett hållbart och framgångsrikt näringsliv.

Så mycket energi går åt i onödan på affärer som aldrig borde ha gjorts. Ökad konkurrens tar fram det sämsta ur folk, men så behöver det inte vara. Vi strävar efter att alltid vara relevanta för människor runt oss. Relevans uppstår i kombinationen av kunskap och lyhördhet. Med en extern utgångspunkt blir det mindre friktion.

Den digitala revolutionen har givit makten åt köparna. Den som bara tänker på sin egen framgång blir lämnad till sitt öde. Förändringen startar inom försäljning och marknadsföring. Om vi kan hjälpa människor inom försäljning och marknadsföring att tänka utifrån och in, kommer resten att följa. I förlängningen tror vi att produktutveckling, kompetensutveckling och strategiarbete kommer att bli bättre och mer effektivt om man utgår från de man skall vara relevant för.

Allt vårt arbete utgår från en pragmatisk inställning till ett näringsliv som skall göra rätt affärer för att fungera. Häng med så skapar vi ett justare näringsliv!

Vi hjälper dig att bli bättre på digitala affärer.
Prenumerera på Sälj- & marknadsbloggen!

Lars Dahlberg

Grundare

Bjud mig på lunch så kan vi prata affärsstrategi kopplat till marknadsföring och även diskutera hur ni på bästa sätt förstår era kunders köpresa och därmed kan göra relevant effektiv marknadsföring.

Mobil: 073-660 05 82
Maila Lars

Anders Hermansson

Grundare & VD

Bjud mig på lunch så kan vi prata affärsstrategi kopplat till marknadsföring och även diskutera vilka coola verktyg man kan använda för att bygga sitt varumärke.

Mobil: 070-915 38 50
Maila Anders

Sanna Persson

Marknadscoach

Bjud mig på en kryddstark lunch så kan vi prata om hur du blir relevant för din målgrupp med hjälp av content marketing på digitala plattformar. Caution, content’s hot!

Mobil: 070-947 64 37
Maila Sanna

Sabrina Romanov

Webb & Marknadscoach

Bjud mig på lunch om du vill prata om webb, SEO och hur man mäter KPIer (nyckeltal) på bästa sätt.

Mobil: 073-595 67 76
Maila Sabrina

Maria Rados Ivemyr

Marknadscoach

Bjud mig på lunch om du vill prata om strategi och marketing automationsystem. Sushi skulle jag kunna äta alla dagar i veckan.

Mobil: 073-936 08 22
Maila Maria

Joakim Ekblad

Marknadscoach

Bjud mig på lunch så kan vi prata affärsstrategi kopplat till marknadsföring och diskutera hur ni förstår era kunders köpresa och kan göra effektiv marknadsföring i digitala kanaler.

Mobil: 070-798 02 10
Maila Joakim

Josefine Freij

Marknadscoach

Bjud mig på lunch om du vill bolla kreativa utmaningar och koncept eller snacka contentproduktion.

Mobil: 070-825 35 51
Maila Josefine

Claes Bengtsson

Marknadscoach

Bjud mig på lunch om du vill prata om Marketing Automation och smarta flöden i olika digitala kanaler som genererar mer affärer. I matväg är det italienskt som tilltalar mig mest.

Mobil: 070-956 50 44
Maila Claes

Vill du bli en del av vårt team?

Har du det ensamt som marknadsförare på ditt företag? Eller är du trött på kampanjpitchandet på din byrå? Vi är alltid på jakt efter marknadsförare som brinner för digital marknadsföring. Kom till oss och arbeta med andra som älskar marknadsföring lika mycket som du!

Ansök här!