Om oss på Business Reflex

En ärlig & självstyrande organisation

Business Reflex är inte som andra byråer. “Det säger väl alla”, tänker du. Det som gör oss annorlunda är att vi är en teal-organisation – ett självstyrande företag.

Vi är inte som andra byråer

Business Reflex är inte som andra byråer. “Det säger väl alla”, tänker du. Det som gör oss annorlunda är att vi är en teal-organisation – ett självstyrande företag, där makten och beslutsfattandet är jämnt distribuerade bland alla anställda.

Vi har helt enkelt sagt hejdå till gammaldags hierarkier och istället anammat en struktur som främjar snabba och välgrundade beslut baserat på en rådgivningsprocess. Det är en häftig känsla att som anställd veta att man har möjlighet att fatta i princip vilket beslut som helst – så länge man följer vår rådgivningsprocess såklart.

Du är din egen chef!

Du läste rätt, här kan ingen säga åt dig vad du ska göra! Du är din egen chef och bestämmer själv över saker såsom när du ska ta semester eller i vilken riktning du vill utvecklas.

En organisation utan chefer kräver såklart att det finns tydliga processer för hur du som anställd kan driva din utveckling framåt, både i din yrkesroll och på ett mer personligt plan. Vi jobbar b.la. med buddysamtal som ett verktyg för att hjälpa varandra att hålla vår passion till arbetet levande och starkt och bidra till vår personliga utveckling.

Du är den du är, även på jobbet!

Vi på Business Reflex värdesätter en transparent, mänsklig och ärlig kultur och vi samlas kring det faktum att vi vill göra riktigt bra saker, både för våra kunder för oss själva som företag. En viktig del i det här är att du som jobbar här ska känna att du kan vara dig själv till hundra procent och inte behöva gå in i en jobbroll så fort du kliver över tröskeln till kontoret. I teal-termer kallar man detta för “wholeness”, alltså vikten av att kunna vara trygg i att få vara sitt fulla jag.

Jobba hos oss?

Vi är alltid på jakt efter marknadsförare som brinner för digital marknadsföring. Kom till oss och arbeta med andra som älskar marknadsföring lika mycket som du!

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka dig vidare så hittar du kontaktuppgifterna här!

Om oss

Vill du vet mer om oss och hur vi jobbar? Här hittar du mer om hur vi jobbar med teal och annat kul!

Vad vi gör

Vi jobbar med digital marknadsföring och vi är jävligt bra på det om man får säga så.

Rådgivning

Känner du att du inte riktigt vet vart du ska börja? Hör av dig så löser vi det!