Om oss på Business Reflex 2018-03-29T11:39:49+00:00

Om oss

på Business Reflex

”Business Reflex finns till för att fler människor ska kommunicera med ärlighet och relevans och göra affärer som skapar maximal nytta för alla inblandade. Det tror vi leder till ett hållbart och framgångsrikt näringsliv.”

Den digitala revolutionen har givit makten åt köparna. Den som bara tänker på sin egen framgång blir lämnad till sitt öde. Förändringen startar inom försäljning och marknadsföring. Om vi kan hjälpa människor inom försäljning och marknadsföring att tänka utifrån och in, kommer resten att följa.

I förlängningen tror vi att produktutveckling, kompetensutveckling och strategiarbete kommer att bli bättre och mer effektivt om man utgår från de man skall vara relevant för. Allt vårt arbete utgår från en pragmatisk inställning till ett näringsliv som skall göra rätt affärer för att fungera. Häng med så skapar vi ett justare näringsliv!

Om oss på Business Reflex

”Business Reflex finns till för att fler människor ska kommunicera med ärlighet och relevans och göra affärer som skapar maximal nytta för alla inblandade. Det tror vi leder till ett hållbart och framgångsrikt näringsliv.”

Den digitala revolutionen har givit makten åt köparna. Den som bara tänker på sin egen framgång blir lämnad till sitt öde. Förändringen startar inom försäljning och marknadsföring. Om vi kan hjälpa människor inom försäljning och marknadsföring att tänka utifrån och in, kommer resten att följa. Allt vårt arbete utgår från en pragmatisk inställning till ett näringsliv som skall göra rätt affärer för att fungera. Häng med så skapar vi ett justare näringsliv!

Lars Dahlberg

Grundare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring affärsstrategi kopplat till marknadsföring och även diskutera hur ni på bästa sätt förstår era kunders köpresa och därmed kan göra relevant effektiv marknadsföring.

Mobil: 073-660 05 82
Maila Lars

Anders Hermansson

Grundare & VD

Bjud mig på lunch så så får du en gratis konsultation kring affärsstrategi kopplat till marknadsföring och även diskutera vilka coola verktyg man kan använda för att bygga sitt varumärke.

Mobil: 070-915 38 50
Maila Anders

Sanna Persson

Digital Marknadsförare

Bjud mig på en kryddstark lunch så får du en gratis konsultation kring hur du blir relevant för din målgrupp med hjälp av content marketing på digitala plattformar. Caution, content’s hot!

Mobil: 070-947 64 37
Maila Sanna

Sabrina Romanov

Webb & Digital Marknadsförare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring webb, SEO och hur man mäter KPIer (nyckeltal) på bästa sätt.

Mobil: 073-595 67 76
Maila Sabrina

Maria Rados Ivemyr

Digital Marknadsförare  & Marknadscoach

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring strategi och marketing automationsystem. Sushi skulle jag kunna äta alla dagar i veckan.

Mobil: 073-936 08 22
Maila Maria

Joakim Ekblad

Digital Marknadsförare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring affärsstrategi kopplat till marknadsföring och även diskutera hur ni förstår era kunders köpresa och kan göra effektiv marknadsföring i digitala kanaler.

Mobil: 070-798 02 10
Maila Joakim

Josefine Freij

Digital Marknadsförare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring kreativa utmaningar och koncept eller snacka contentproduktion.

Mobil: 070-825 35 51
Maila Josefine

Claes Bengtsson

Digital Marknadsförare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring Marketing Automation och smarta flöden i olika digitala kanaler som genererar mer affärer.

Mobil: 070-956 50 44
Maila Claes

Shadi Tayebi

Digital Marknadsförare

Bjud mig på lunch så får du en gratis konsultation kring web, sociala medier, kampanjer och andra typer av marknadsföring i digitala kanaler.

Mobil: 072-3 83 55 51
Maila Shadi

Vill du bli en del av vårt team?

Har du det ensamt som marknadsförare på ditt företag? Eller är du trött på kampanjpitchandet på din byrå? Vi är alltid på jakt efter marknadsförare som brinner för digital marknadsföring. Kom till oss och arbeta med andra som älskar marknadsföring lika mycket som du!

Ansök här!