Om oss på Business Reflex2018-11-22T10:16:57+00:00

Om oss på Business Reflex

”Business Reflex finns till för att fler människor ska kommunicera med ärlighet och relevans och göra affärer som skapar maximal nytta för alla inblandade. Det tror vi leder till ett hållbart och framgångsrikt näringsliv.”

Från hierarkier till självstyre

Business Reflex är inte som andra byråer. “Det säger väl alla”, tänker du. Det som gör oss annorlunda är att vi är en teal-organisation – ett självstyrande företag, där makten och beslutsfattandet är jämnt distribuerade bland alla anställda. Vi har helt enkelt sagt hejdå till gammaldags hierarkier och istället anammat en struktur som främjar snabba och välgrundade beslut baserat på en rådgivningsprocess. Det är en häftig känsla att som anställd veta att man har möjlighet att fatta i princip vilket beslut som helst – så länge man följer vår rådgivningsprocess såklart.

DU HAR EN CHEF, DIG SJÄLV!

Du läste rätt, här kan ingen säga åt dig vad du ska göra

Du är din egen chef och bestämmer själv över saker såsom när du ska ta semester eller i vilken riktning du vill utvecklas. En organisation utan chefer kräver såklart att det finns tydliga processer för hur du som anställd kan driva din utveckling framåt, både i din yrkesroll och på ett mer personligt plan. Vi jobbar b.la. med buddysamtal som ett verktyg för att hjälpa varandra att hålla vår passion till arbetet levande och starkt och bidra till vår personliga utveckling.

Läs mer om oss "Chefer"

100% transparens

Teal bygger på ärlighet och öppenhet, inte bara mellan kollegor utan också mellan företaget och dig som anställd. Hos oss har alla tillgång till all information – och då menar vi allt. Ekonomi, löner, aktuella beslut, strategier, vinstdelning, you name it! Så om du vill veta hur mycket Claes har i månadslön eller hur mycket pengar Sabrina har spenderat på tepåsar den här månaden, så har du alltid informationen nära till hands.

Varför 100% transparens? För att alla ska kunna vara med och påverka och ta välgrundade beslut behöver man ett bra underlag. Med en 100% transparens-policy så är alla helt enkelt med och påverkar och ansvarar för företagets framtid.

Det ska vara kul att gå till jobbet

Är du en av dem som har ångest söndagkväll över att behöva gå till jobbet dagen därpå? Då är du nog på fel arbetsplats. Man tillbringar trots allt ca 40 timmar i veckan på jobbet, så se till att du har roligt under den tiden!

Och hur ser vi på Business Reflex till att ha roligt på jobbet?
Jo, genom att:

  • Alla är med och påverkar och lägger fram idéer kring hur vi kan utvecklas som bolag
  • Alla jobbar med frihet under ansvar. Det kanske låter klyschigt, men i praktiken kan det innebära att du om du behöver ta en timme extra sovmorgon för att känna att du kan göra ditt bästa, eller behöva jobba ostört hemifrån ibland, gör det!
  • Alla är med och påverkar vilka arbetsuppgifter man vill fördjupa sig i och jobba med.
  • Vi hittar på roliga saker tillsammans på kontoret. Det kan vara allt från att motionera ihop till trevliga After Works och middagar.
  • … och sen får vi ju inte glömma våra årliga konferenser, där vi under de två senaste åren har åkt till Kroatien!

DU ÄR DEN DU ÄR
– ÄVEN PÅ JOBBET

Vi på Business Reflex värdesätter en transparent, mänsklig och ärlig kultur och vi samlas kring det faktum att vi vill göra riktigt bra saker, både för våra kunder för oss själva som företag. En viktig del i det här är att du som jobbar här ska känna att du kan vara dig själv till hundra procent och inte behöva gå in i en jobbroll så fort du kliver över tröskeln till kontoret. I teal-termer kallar man detta för “wholeness”, alltså vikten av att kunna vara trygg i att få vara sitt fulla jag.

Vill du bli en del av vårt team?

Har du det ensamt som marknadsförare på ditt företag? Eller är du trött på kampanjpitchandet på din byrå? Vi är alltid på jakt efter marknadsförare som brinner för digital marknadsföring. Kom till oss och arbeta med andra som älskar marknadsföring lika mycket som du!

Ansök här!