Våra tjänster – Marketing Automation

Marketing Automation
effektiviserar din kommunikation.

Marketing Automation möjliggör att producera personliga och relevanta marknadsföringskampanjer i stor skala. Det ställer krav på strategi, content, data och kunskap i det MA-system du valt att jobba med. Vi kan jobba med allt – eller delar av det, beroende på ditt behov.

Personalisering

Workflows

Leads

Formulär

Email marketing

Vad är marketing automation?

Marketing automation är en process som använder teknik för att automatisera marknadsföringsaktiviteter som t.ex. att skicka e-post, skapa kampanjer och analysera resultat. På så vis kan du vårda dina kundrelationer och leverera anpassade meddelanden till dina potentiella kunder för att hjälpa dem att ta ett köpbeslut.

marketing automation
Marketing Automation

Aldrig mer kalla samtal

I ett marketing automation system kan man använda scoring för att mäta och följa kundens engagemang och intresse. Scoring kan användas för att identifiera potentiella kunder, följa kundens beteende och för att skapa målgrupper för mer anpassad kommunikation. Du får där med en bra överblick över vilka kontakter som är redo att köpa från dig.

Kvalificerade leads till sälj!

Tillsammans med säljavdelningen bestämmer vi vad som ska känneteckna ett kvalificerat lead, så kallade MQL’s och SQL’s. I vårt samarbete ingår att ha ett kampanjarbete för att ge önskat antal kvalificerade leads till din säljavdelning. I det kampanjarbetet gör vi såväl idé och strategi samt operativt arbete.

Vi lämnar er alltså inte vid strategi, utan gör också jobbet, följer upp och skruvar på maskineriet. Alla resultat delas fullständigt transparent med er, eftersom vi arbetar i era verktyg.

digital annonsering analys
CRM och MA system

Vi kan ditt Marketing Automation system och sköter det operativa arbetet.

Hubspot, Sharpspring, Pardot, MS Dynamics, Symplify, Apsis mfl. Nämn ett marketing automation system vi inte jobbat med, så vinner du en glass.

Våra konsulter är certifierade och kan både sköta det operativa arbete åt er samt utbilda er personal, allt beroende på era behov.

Vi är stolta partners till bland annat Hubspot som vi tycker slår de andra på fingrarna. Har du inte valt MA system ännu, prata med oss, så reder vi ut alla pros- and cons.

Hur ser ett Marketing Automation arbete ut
med Business Reflex?

Marketing automation är något vi jobbar kontinuerligt med i våra retainer samarbeten som vi kallar Growth Generating Model. Vi sätter upp en kampanj med överenskommet mål och vid varje sprintmöte tittar vi på resultatet och bestämmer aktiviteter för att optimera maskineriet.

Marketing automation projekt

Leads

Sälj vill ha leads! Vi bestämmer tillsammans vilka kriterier som definierar ett kvalitativt lead. Sedan bygger vi worklfows i MA systemet som håvar in och kvalificerar leadet till sälj.

Välja Marketing Automation system

Eftersom vi har erfarenhet från så många kunder och så många system, blir vi ett bra bollplank när ni ska välja marketing automation system. Vi är också partners med några av de främsta, bl.a Hubspot, Sharpspring och Act-on.

Kampanjarbete

I våra retainer samarbeten, som vi kallar Growth Generating Model jobbar vi alltid med leadsgenererande kampanjer och marketing automation. Vi jobbar såväl strategiskt som operativt.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Vad säger våra kunder?

2 jun 2022

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite