Våra tjänster – CRM

CRM är nyckeln till din
tillväxtpotential.

Customer relationship management (CRM) är dels en verksamhetsstrategi för bättre omsättning, ökad lönsamhet och kundlojalitet. Men det kan också handla om verktyg för att uppnå den här strategin. Vi är experter på såväl strategierna som verktygen.

CRM strategi

Säljstöd

System och plattformar

Operativt arbete

Stärk verksamheten med
rätt CRM-strategier

På Business Reflex har vi lång erfarenhet av att stärka samarbetet mellan sälj och marknad genom effektivt CRM-användning. Vi kan hjälpa er att implementera ett CRM-system som förbättrar både säljprocesser och marknadsföringsstrategier.

CRM
CRM och MA system

Vi kan systemen och sköter
det operativa arbetet.

Hubspot, Sharpspring, Pipedrive, Microsoft Dynamics, Salesforce mfl. Nämn ett CRM system vi inte jobbat med så vinner du en glass! Våra konsulter är certifierade och kan både sköta operativt arbete åt er samt utbilda er personal – allt beroende på era behov.

Vi är stolta partners till bland annat Hubspot som vi tycker slår de andra på fingrarna. Har du inte valt CRM system ännu, prata med oss, så reder vi ut alla pros- and cons.

Hur ser ett CRM-arbete ut med Business Reflex?

För oss är det jätteviktigt att sälj och marknad jobbar tillsammans, eftersom det är kundens upplevelse som står i fokus. Vi har kontakt med säljteamet och både följer upp överenskomna todo’s samt lyssnar in förbättringsmöjligheter som vi tar med oss och åtgärdar.

CRM system B2B

Säljstöd

Vi stöttar säljteamets arbete genom att fastställa prioriterade uppgifter, tidsramar och realistiska mål. Med hjälp av en detaljerad checklista i CRM-systemet säkerställer vi också ett effektivt samarbete och stöd från marknadsföringen.

Välja plattform

Även om vi har favoriter så kommer er generella IT-miljö spela roll för det optimala CRM-systemet för er. Eftersom vi har erfarenhet från så många olika kunder och så många olika system, är vi ett bra bollplank.

Samarbete

Sälj och marknad är som ler och långhalm – i den perfekta världen. Ofta ser det ju inte riktigt ut så, men med vårt sätt att arbeta kommer man ganska nära och kundens upplevelse hamnar i fokus.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Vad säger våra kunder?

Bred och gedigen kunskap

Webbdesign, webbutveckling, CRM-migrering med Hubspot

Efter en noggrann urvalsprocess valde vi att arbeta med Business Reflex. Deras arbetsprocesser gjorde det enkelt att följa framstegen och underlättade teamarbetet mellan oss. Uppgifter löstes alltid enligt deadlines och med tillfredställande resultat. Vi rekommenderar varmt Business Reflex för liknande uppdrag!

Henrik Ericsson Nodinite

Henrik Ericsson
Nodinite

Komplett transformering inom tre månader

CRM-implementering, samordning av försäljning och marknadsföring, HubSpot-onboarding

Vi inledde samarbetet i november 2021 med målet att gå från traditionell försäljning i Excel till ett fullt implementerat CRM för alla säljare. Vi uppskattar Business Reflex förmåga att förstå och anpassa sig till våra mål, deras vägledning med relevanta produkter baserade på våra mål och budget, stödjande kunskap för försäljningsledning, utbildning och stöd till våra säljare i en kreativ och produktiv miljö. Vi är mycket nöjda med resultaten i denna första fas!

Emil Danielsson
Klimator