Inledning

Nyförvärven hos Business Reflex löser av varandra på löpande band. Idag har vi det stora nöjet att välkomna Johanna Pihl till gänget. Johanna kommer senast från en roll som digital marknadsförare på PE Accounting. Nu är det tänkt att Led Zeppelin- entusiasten ska få kundernas marknadsföring att rocka!

När kom du på att det var marknadsföring du ville studera och arbeta med?

– Jag hade tänkt en tid tillbaka att gå det spåret. Min syster hittade sen en utbildning för många år sen i Uppsala inom marknadsföring som hon tyckte passade mig. Så efter lite research hur marknaden såg ut så valde jag att hoppa på den.

Varför ville du komma till oss på Business Reflex?

– Flera anledningar. Först och främst fick jag ett bra intryck av Lars och Anders som grundat Business Reflex. Sen när jag insåg vilken grym kompetens och bredd alla hade som arbetar här så valde jag att hoppa på tåget. Det är otroligt utvecklande att sitta på en byrå där man har all expertis inhouse.

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Business Reflex?

– Väldigt platt organisation. Alla får sin röst hörda och man känner sig välkommen på direkten.

Vilka ämnen engagerar dig?

– Jag tycker det är roligast att vara med i den övergripande processen att driva försäljning B2B med hjälp av marknadsföring. Att hjälpa företag att se till att marknad och sälj blir ett synkat team.

Vad har du för förväntningar inför ditt arbete på BR?

– Jag tror jag kommer utvecklas otroligt mycket. Det är sån bred kompetens bland alla och eftersom vi sitter på vårt kontor och inte ute hos kund så gör det lätt att kunna bolla idéer och få hjälp av varandra.

Hur har dina första veckor varit?

– Super! Det har varit full rulle och det är härligt att slängas in i jobbet med alla kunder på direkten. Känner mig väldigt peppad.