Digital Marknadsföring

Välkommen till Business Reflex Jessica

Business Reflex

Publicerad 10 May 2022

Business Reflex

Publicerad 10 May 2022

Jessica sandberg

Inledning

Det är hög tid att välkomna Jessica Sandberg, digital marknadsförare och projektledare, till oss på Business Reflex. Jessica kommer senast från en roll som Digital Marketing Communication Specialist på RaySearch Laboratories som är ett svenskt mjukvaruföretag inom medtech som verkar på en global marknad.

När kom du på att du ville syssla med marknadsföring?

– Hej! Jag började läsa företagsekonomi och gillade uppsatserna. Då tänkte jag att det är ju att skriva – kreativt och strategiskt – som jag gillar och om jag väljer marknadsföring, så kommer jag ju kunna göra just det.

Hur länge har du arbetat med marknadsföring?

– Sedan 2004. Jag hade jobbat på Stockholms turistbyrå under studietiden och fick jobb som redaktör på tidningen “Utflykter och äventyr”. Efter det jobbade jag som copywriter på ett nystartat företag som paketerade upplevelser, där började jag också glida in på webb. Efter det blev det nyhetsbrev och webb för hela slanten på Vattenfalls inhouseavdelning och sen hoppade jag över till byråsidan och blev produktionsledare med fokus på digital marknadsföring.

Varför sökte du dig till oss på Business Reflex?

– Jag kände direkt att det här är en öppen och hjärtlig plats där man lyfter människor och ger dem ansvar och frihet. Jag förstod att jag skulle trivas här, men också få mig en utmaning och lära mig bra saker.

Hur skulle du beskriva företagskulturen på BR?

– Den är omtänksam, drivande och stimulerande. Det finns tydliga ramverk att hålla sig i, vilket jag uppskattar väldigt mycket. De ramverken är visserligen ganska föränderliga, men de måste ju utvecklas för att inte stagnera. Som ny kände jag mig otroligt väl omhändertagen och uppbackad. Det är en härlig liten armé av marknadsspecialister här som vill varandra och företaget väl.

Vilka ämnen engagerar dig?

– Inom marknadsföring så är jag mest intresserad av strategisk kommunikation och hur man arbetar tillsammans i team. Jag tycker att det är så häftigt att vara med i kreativa processer och sopa banan (gillar ju ordning) för ett fantastiskt resultat i slutändan.

Hur har dina första tid varit?

– Nu har jag faktiskt varit här ett par månader redan, men jag började de första dagarna med en del onlinekurser och certifieringar för verktyg jag inte hade jobbat i. Sen hade jag en hel del interna möten med olika nya kollegor för att få information om kunder som jag skulle börja jobba med. Alla är väldigt trevliga och professionella, det är väldigt kul att vara här!

digitalbyrå

En byrå att växa med.

Från mindre marknadsinsatser till en fullskalig marknadsavdelning. Våra paket täcker de behov du har för din digitala marknadsföring.

Dela den här artikeln

Inlägg i samma kategori

 • Digital Marknadsföring, Hubspot

  Stärk varumärket med HubSpot AI Power Tools

  Stärk varumärket med HubSpot AI Power Tools

 • e-postmarknadsföring

  Digital Marknadsföring

  E-postmarknadsföring – Skräddarsydda kampanjer för starkare kunderelationer

  E-postmarknadsföring – Skräddarsydda kampanjer för starkare kunderelationer

Låt oss hitta bästa lösningen för dig.

Boka ett kort möte med en av våra marknadsexperter.