Digital affärsgenerering

Därför finns vi

Det är oftast svårt för små och medelstora B2B-företag att sätta upp en marknadsfunktion som levererar hela vägen med fokus på att skapa affärer. Digital marknadsföring är brett och det är många kompetensområden som måste täckas upp för att få till helheten.

När du jobbar med oss på Business Reflex så får du ett helt team som har kompetens inom alla områden, strategisk såväl som operativt. På så sätt kan vi erbjuda en marknadsfunktion till ett kostnadseffektivt pris för bolag som inte sitter på de ekonomiska musklerna för att ha en intern marknadsavdelning.

Vi kanske kan hjälpa dig också? Vanligtvis är våra kunder:

  • Små eller medelstora B2B-företag som saknar en marknadsfunktion
  • Små eller medelstora B2B-företag som har en marknadsfunktion men söker förstärkning och vill öka sin effektivitet.
  • Större B2B -företag som söker en strategisk partner för att driva en långsiktig utveckling.

Våra tjänster

Vi blir din externa Marknadsfunktion

Låt oss skapa en marknadsfunktion som verkligen fungerar. Vi är experter på att få ihop helheten och följer dina potentiella köpare från första interaktion till avtalssignering.

Digital marknadsföring är komplext och du får endast resultat om allt sitter ihop. Därför har vi på Business Reflex kompetens att klara alla delar. Du kan lita på att vi tänker på helheten såväl som att se till alla detaljer. Vi har jobbat med många B2B-företag och hjälpt dem bygga upp en robust marknadsfunktion med  digital affärsgenerering som fokus.

Vi stöttar din marknadsavdelning – strategiskt och operativt

Ibland är det svårt att få ihop helheten inom marknadsfunktionen och då kan det vara bra att ha en partner! Vi kan stötta din marknadsavdelning, strategisk såväl som operativt!

Det är  svårt att hitta en person som kan allt inom digital marknadsföring. Konsekvensen blir ofta att man anlitar fler externa byråer för att ta hjälp där den interna kompetensen inte räcker till. Men när fler byråer är inblandade kan det vara svårt att få till helheten. Vi är vana vid att vara ett stöd till den befintliga marknadsavdelningen strategiskt och operativt, samtidigt som vi ser till helheten.

anders hermansson

Vill du veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig?

Boka ett kort möte med Anders direkt!

Strategiprojekt

En solid strategi är avgörande för att lyckas med digital affärsgenerering. Alla byggstenar måste vara på plats för att det ska finnas en ärlig chans till framgång. Kanske har ni en marknadsfunktion med flera operativa marknadsförare på plats, men saknar en tydlig process och struktur? Vi kan hjälpa er att hitta en grund att jobba vidare på,oavsett strategisk nivå. Tillsammans går vi igenom byggstenarna som krävs för effektiv affärsgenerering.

I effektiva workshops tydliggör vi:

  • Bolagets WHY

  • Varumärkesstrategi och varumärkesplattform
  • Idealkundsbegreppet
  • Leads och säljprocess
  • Contentstrategi

/tjänst

Ny hemsida? We fix!

Hemsidan sätter grunden för allt ni gör digitalt. Se då till att ni har bästa förutsättningen.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka dig vidare så hittar du kontaktuppgifterna här!

Om oss

Vill du vet mer om oss och hur vi jobbar? Här hittar du mer om hur vi jobbar med teal och annat kul!

Vad vi gör

Vi jobbar med digital affärsgenerering och vi är väldigt bra på det om man får säga så.

Rådgivning

Känner du att du inte riktigt vet vart du ska börja? Hör av dig så löser vi det!