Våra tjänster – webb

Vi optimerar din webb
för konvertering.

För att få bäst resultat av er digitala marknadsföring så behöver vi se till att er webb stödjer era kunders digitala köpresa. Ibland behövs bara några få åtgärder och ibland behöver man bygga en ny webb.

SEO-Optimering

Konverteringsoptimering

Webbunderhåll

Ny hemsida (tilläggstjänst)

Vi hjälper dig med ditt webbarbete

I vår digitala marknadstjänst ingår alltid arbete med SEO-optimering, konvertingsoptimering och en del webbunderhåll för din hemsida. Det kan handla om att synas på fler relevanta nyckelord, optimera en landningssida för att få fler att konvertera eller kontakta ert hostingbolag när sidan inte laddas korrekt. Du kan känna dig lika trygg som om vi satt under samma tak.

Webboptimering
webb konvertering

När behövs en ny webb?

Ibland kan hemsidor sakna stöd för digital marknadsföring. Det kan handla om att hemsidan är för komplicerad att hantera så att man behöver en utvecklare för att göra ändringar. Eller saknar möjlighet att skapa nya sidor och blogginlägg. Det här blir ett problem om man vill ha en fungerade digital marknadsstrategi. Vi brukar i de fallen råda våra kunder att skapa en ny hemsida från grunden. Vi hjälper er såklart med detta!

Hur ser ett webbprojekt ut med Business Reflex?

För oss är det jätteviktigt att skapa hemsidor som är användarvänliga, stödjer konvertering och som ni själva ska kunna förvalta utan någon kunskap om webbutveckling och kodning.

webbyrå

Förstudie

Vi gör alltid en förstudie innan vi startar ett webbprojekt. Detta för att förstå vilka förutsättningar vi har för att skapa den bästa hemsidan för er.

Design

När vi har kommit fram till hur er hemsida ska kunna generera bäst resultat och stödja köpresan designar vi en prototyp. Den ska vara användarcentrerad och affärsfokuserad.

Webbutveckling

Vi bygger er sida i WordPress eller Hubspot så att ni själva ska kunna förvalta hemsidan och göra ändringar – utan erfarenhet av kodning. Vi kopplar ihop alla formulär till ert CRM-system, länkar sidor och sätter upp spårning.

Ny hemsida

Varför ska min digitala marknadsavdelning bygga webben?

Från oss får du en lätthanterlig och skalbar hemsida som är effektiv på såväl kort som lång sikt.

Våra gemensamma workshops säkerställer rätt budskap och framtoning, så att webben kommunicerar det ni står för.

Vi bygger hemsidor där affärsgenerering, användarvänlighet och SEO står i fokus. Som er digitala marknadsavdelning förvaltar vi er webb och skalar upp, adderar och testar för att alltid nå bästa resultat.

Några av våra tidigare projekt

  • ClimaCheck – Varumärkesplattform och ny webb

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Förklaringar till olika buzzwords vi slänger ur oss under webbprojektet

Konvertering

Oftast handlar det om ett formulär som har i uppgift att fånga upp leads, till exempel genom att prenumerera på ett nyhetsbrev eller ladda ned en guide.

Responsiv design

Responsiv är ett annat sätt att säga att webben är mobilvänlig. Det betyder att webben anpassar sig beroende på skärmens storlek (mobil, desktop eller surfplatta).

UX design

UX är en förkortning av ”användarupplevelse” (User Experience) och beskriver hur besökaren upplever och uppfattar din hemsida när de besöker den.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de metoder och tekniker som finns för att din hemsida ska dyka upp högt på Google vid specifika nyckelord.

Plugin

Plugin är ett tillägg som adderar funktionalitet till din befintliga hemsida, till exempel en kalender, ett mediabibliotek eller en podcast-spelare.

Wireframe

Wireframe är en enkel skiss, utan avancerade grafiska element, vars huvudsyfte är att illustrera hemsidans grundläggande struktur.