Våra tjänster – Strategiprojekt

Skapa en effektiv strategi och plan

Vi skapar din strategi för marknadsföring och sälj. En strategi som tar utgångspunkt i den moderna B2B köparens beteende är nyckeln till framgång. Vi tar fram strategin baserat på vår beprövade metod där vi nyttjar AI och erfarenhet av att ha skapat en strategi för mer än 100 svenska B2B bolag sedan starten 2013.

90 000 kr

Strategi

Vi kör en Content Marketing Workshop där vi sätter en strategi med budskap, format och kanaler. Om du inte har stenkoll på din målgrupp kan workshopen föregås av en strategiworkshop med bland annat målgruppsanalys.

Varumärke

Genom relevant och trovärdigt innehåll vinner du förtroende hos nya kunder och lojalitet hos befintliga. Vill du bygga varumärke så är det Content Marketing du ska satsa på.

Olika format

Webinars, case studies, white papers, video, bloggar, guider och podcasts. Listan över olika format kan göras lång. På Business Reflex har vi olika expertområden, men tillsammans fixar vi det mesta.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • ClimaCheck – Varumärkesplattform och ny webb