Våra tjänster – Marknadschef

En digital marknadschef
med expertteam

När du samarbetar med oss får du ett dedikerat team bestående av en marknadschef och marknadsspecialister som hjälper dig att växa.

Marknadschef

Digital marknadsförare

Grafisk designer

SEO-experter

Content manager

Digital marknadsavdelning
som en tjänst

Marketing as a Service (MaaS) blir allt vanligare och är särskilt vanligt bland startup SaaS bolag. Då behövs en snabb tillväxt samtidigt som man är för liten för att ha en marknadsavdelning.

Med vår tjänst får du en digital marknadsavdelning med en dedikerad marknadschef och ett team av erfarna digitala specialister. Allt till en bråkdel av kostnaden för en anställning.

Marknadschef
digital strategi

Marknadschef med helhetsansvar

För oss är det viktigt att ni känner er trygga att lämna den digitala affärsgenereringen åt oss. Er digitala marknadschef kommer ta att helhetsgrepp om er marknadsföring och arbeta både strategiskt och operativt.

På våra gemensamma års- kvartals- och sprintmöten skapar vi aktiviteter för att nå våra mål och i det dagliga samarbetet är sälj och marknad ihopkopplat för att generera bäst resultat.

Så hur går det till?

1.
Strategiworkshop

Vi kommer sätta oss in i ert företag och er målgrupp för att därefter göra en plan.

2.
Teknisk setup

Vi fixar alla system i backend så att vi får koll på er data. Dessutom bygger vi upp era digitala företagssidor och förbereder för annonsering.

3.
Sprintmöten

På våra sprintmöten bestämmer vi tillsammans vilka aktiviteter vi ska göra för att nå våra redan uppsatta mål.

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb