Våra tjänster – SEO

Sökmotoroptimering (SEO)
hjälper dina kunder att hitta dig!

För att dina kunder ska ha möjlighet att upptäcka er fantastiska produkt behöver de kunna hitta er. Och hur letar vi idag? Vi googlar! Det är därför jätteviktigt att Google presenterar just er lösning för de tjänster och produkter som ni erbjuder – högt upp bland Googles sökresultat. Vi hjälper er med sökmotoroptimering (SEO).

Sökordslista

SEO-strategi

Laddningstid (Page speed)

Sökmotormarknadsföring

Varför SEO och SEM?

För att hamna högt upp bland era potentiella kunders sökresultat behöver man arbeta med SEO (sökmotoroptimering). Vi tar tillsammans fram nyckelord kopplat till er tjänst och produkt och skapar content som ger värde för era kunder. Med Google Ads kan vi arbeta med SEM (sökmotormarknadsföring) och annonsera på våra mest kritiska söktermer.

SEO SEM Google Ads
seo optimering

SEO är mer än bara sökord

SEO handlar inte bara om att använda rätt sökord och skriva kvalitativt content, det är mycket mer än så! Vi analyserar er webbplats för att se vad vi kan förbättra för att nå en högre position på Google. Några vanliga åtgärder förutom att skriva bra innehåll är interna och externa länkning, metabeskrivningar, redirects, snabbare sidladdning och mobilanpassning.

Hur arbetar vi med SEO?

När vi börjar arbetet med en ny kund behöver vi ta reda på vilka sökord och termer målgruppen, eller Personan, använder för att lösa sina problem. Vi analyserar trender, konkurrensen och den nuvarande webben innan vi sätter upp en plan för vårt kommande SEO-arbete.

seo sökordsoptimering

Sökordsanalys

Med hjälp av Googles olika verktyg kan vi se vilka sökord du blir hittad på idag och ta strategiska beslut baserat på trender och sökvolymer för nya nyckelord.

On-page / Off-page SEO

För att få en bra bild av hur din webbplats presterar med Googles mått behöver vi analysera den on-page. Har den rätt innehåll, struktur, rubriker, taggar och länkar? Därefter tittar vi off-page och ser om det är rätt länkar till hemsidan?

Content

För att ha en chans att synas på Google behövs såklart content. Vi skapar hållbara texter och bilder till era idealkunder för att öka intresset kring er produkt.

Läs mer om vår tjänst content marketing

Berätta om dina utmaningar!

Börja er tillväxtresa genom att boka ett möte med oss. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att hitta bästa lösningen för att du ska kunna nå dina mål!

Anders Lars

Några av våra tidigare projekt

  • Artvise – Varumärkesbyggande och leadsgenerering

  • Engineering a safer world

    Prover Technology – Digital marknadsavdelning och webb