• Podcast digital marknadsföring - Marknadscoacherna

Vi lanserar en ny podcast om digital marknadsföring!

2014 startade Business Reflex grundare Anders Hermansson och Lars Dahlberg Sälj- och Marknadspodden, där de varannan vecka tar upp ämnen kring digital marknadsföring och försäljning. Nu lanserar Business Reflex ytterligare en podcast, Marknadscoacherna, där (vi) Josefine Freij och Sanna Persson, kommer att hålla i spakarna.

Fokus på ”hur”

Vår nya podcast Marknadscoacherna riktar sig till dig som vill ha coaching och inspiration kring de praktiska delarna av digital marknadsföring. Varje vecka lyfter vi ett nytt aktuellt ämne som vi vet att många har frågor och funderingar kring. Till skillnad från många andra podcasts inom området så kommer Marknadscoacherna att lägga allt fokus på ”hur’et”. Till exempel ”Hur gör man för att optimera en LinkedIn-kampanj?” eller ”Hur ska man tänka när man skriver en bloggpost?”. Och till skillnad från podd-brorsan, Sälj-och Marknadspodden, kommer vi enbart prata marknadsföring och bli konkreta kring alla de  utmaningar vi dagligen ställs inför eller sådant vi önskar att vi vetat från dag ett.

15 minuter crash course i digital marknadsföring

Vi vet vad ni tänker, ”hur ska jag hinna med att lyssna på ännu en podcast?”. Lugn! Vi vet att i stort sett alla, inklusive vi, brottas med utmaningen ”för lite tid” och därför håller vi oss till korta, ca 15 minuter långa avsnitt. En crash course i digital marknadsföring. Med andra ord – snabba svar utan att behöva lägga onödig tid på att googla runt.

Om du har några frågor eller förslag på ämnen som du skulle vilja att vi tog upp i ett avsnitt, maila oss gärna!

Sanna Persson & Josefine Freij
Marknadscoacher, Business Reflex

Lyssna på de första avsnitten av Marknadscoacherna här.

By |2018-07-24T10:48:46+00:00oktober 9th, 2017|Marknadscoacherna, Marknadsföringsstrategi|