Så får du en skalbar marknads- och säljorganisation2019-01-18T13:41:50+00:00

Project Description

Så får du en skalbar marknads- och säljorganisation

Lösningen till ett nytt arbetssätt och moderna verktyg

skalbar marknads- och säljorganisation

Ladda ner vårt White Paper

Ägare och VD sitter ofta med ett vanligt problem: viljan att företaget ska växa men svårigheter att skala upp försäljningen med bibehållen lönsamhet. Kostnaderna för säljorganisationen blir för höga och att anställa ytterligare säljare innebär risk och perioder av ineffektivitet. Säljarna arbetar med för stor del okvalificerade prospekt men man vågar inte investera i marknadsföring pga osäkerheten kring vad investeringen ska leda till.

Marknad sitter på lösningen, med ett nytt arbetssätt och moderna verktyg. Om det kommer fler kvalificerade prospekt från Marknad kan Sälj rikta fokus längre ner i tratten och effektiviteten ökas väsentligt. Läs mer om hur man tar sig dit i Business Reflex kostnadsfria white paper.

Fyll i dina uppgifter så skickar vi PDFn till dig!

Så får du en skalbar marknads- och säljorganisation

Ladda ner vårt White Paper

Ägare och VD sitter ofta med ett vanligt problem: viljan att företaget ska växa men svårigheter att skala upp försäljningen med bibehållen lönsamhet. Marknad sitter på lösningen, med ett nytt arbetssätt och moderna verktyg. Om det kommer fler kvalificerade prospekt från Marknad kan Sälj rikta fokus längre ner i tratten och effektiviteten ökas väsentligt.

Fyll i dina uppgifter så skickar vi PDFn till dig!