Shima Khanea

Digital marknadsförare

En äventyrlig själ med en törst för att utforska. Shima flyttade till England 2013 med en vilja att lära sig mer om livet och se vad mer världen har att erbjuda. På plats mötte hon sin stora kärlek och stannade lite längre än planerat. Redan från resans start började hon en karriär inom digital marknadsföring med fokus på alla områden från SEO, paid search till sociala medier och att blicka aldrig bakåt.

Hand i hand med sin brittiska man flyttade hon till Stockholm för att påbörja nästa kapitel i deras liv. När hon inte är ute och utforskar världen kan man oftast hitta henne i sällskap med goda vänner och mat. Hon är en självutnämnd minigolfs mästare och försöker alltid spela minigolf i alla länder hon besöker. Dessutom är hon en stolt bärare av det svarta bältet i Kung Fu.

När det gäller hennes marknadsförings karriär så har Shima jobbat med en rad olika branscher – från smyckeshandel, fordonsindustri till telecom. Hon kan hantera alla områden inom digital marknadsföring, men hennes favoriter är SEO och paid search. Shima tycker även om att coacha och utbilda kunder, samt kollegor inom marknadsföring. När det finns tid över i hennes schema försöker hon presentera på olika event om digital marknadsföring och dem senaste trenderna. Hennes favorit event att tala på var Masterclassing i London.

Shima har inte skrivit något än 🙁