Josefine Freij – Digital marknadsförare

Josefine Freij

Digital marknadsförare

Josefine har spenderat större delen av yrkeslivet som förskolepedagog och i restaurangbranschen (en gång krogmänniska, alltid krogmänniska). Efter en snabb flirt med eventbranschen och arbete framför kameran föll hon pladask för marknadsföring. Hon mår som allra bäst när hon får agera kreativ idespruta eller pilla med layout, antingen i wordpress eller favoritprogrammet InDesign.

Som storasyster i en skara på sex syskon så ääääälskar hon rättvisa och jämlikhet. Som barn innebar det att linjal/timer åkte fram när det var dags att dela på livets goda. Idag kombinerar hon det med den mer omhändertagande sidan och är noga med att förse hela kontoret med fredagsgodis.

Förutom att hon är barnsligt förtjust i (och därmed fullt mutbar med) plockgodis finns även en stark tro på “The power of Sriracha”. För jo, det funkar faktiskt till allt! Men låt inte skenet bedra, i övrigt är hon kräsen vid matbordet och flyr mer än gärna in köket för att testa nästa bästa recept. Efter flera år i Bangkok svämmar skafferiet över av såser som få gäster kan uttala namnet på.